To je to što me zanima!

Josipović: Poduzetnici nemaju ambicija i strah ih je investicija

Predsjednik je na obljetnici HUS-a rekao da od sindikata želi da budu jedinstveni prema Vladi i poslodavcima da riješe probleme radnika i osiguraju normalan život
Vidi originalni članak

Predsjednik Josipović je na 20. godišnjici Hrvatske udruge sindikata prigovorio gospodarstvenicima da su neambiciozni te da imaju strah od investicija i otvaranja novih radnih mjesta. Rekao je da od sindikata želi da budu jedinstveni prema Vladi i poslodavcima kako bi riješili probleme radnika i osigurali im normalan život od plaća. 

Šef HUS-a Ozren Matijašević rekao je da između Vlade, sindikata i poslodavaca još postoji jaz nerazumijevanja i neuvažavanja. Dodao je da aktualne afere upućuju na nemjerljivu pohlepu te šalju ružnu sliku o Hrvatskoj. Vilim Ribić pozvao je na ujedinjenje pet sindikalnih središnjica, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dalkas26 30.12.2010.

    za što nemaju ambicija fali im za jahte,vile,manekenke,dobre aute a radnik kod njega ima plaču 2000 kuna i takvih 90 posto u Hrvatskoj.Naši poduzetnici imaju bolje aute i jahte i kuče (vile)nego arapi koji su multimiljaderi , a radnicima naši poduzetnici dijele otkaze tko da smo mi krivi sto oni taj novac nemaju neka stave zakon tko sto je vani a ne da ih štite . Sramota ga može biti on nikada nije radio kao šljaker pa nezna kako je to ne imati .

  • marin.0202 30.12.2010.

    Ne da nemaju ambicija nego mnogi takozvani poduzetnici su samo ljudi koji su izigrali sistem i prkrpili se vlasti za svoje potrebe a o poslovanju zanju jedan k..ac.Zato se i boje izazova jer neznaju se nositi sa novo nastalom situacijom.Jer najteza je igra gdje sam moras svoj novac i znanje uloziti a ne grbacu tudjih ljudi.

  • kristov 30.12.2010.

    kad tebe vide onako odvažna, odlučna, istinoljubiva, još kad im kažeš kako ništa ne možeš učiniti osim lamentirati od prigode do prigode, poduzetnici dobiju polet, radnici volju za rad, a svi drugi volju za život. Trideset godina radim i slušam istu priču, a sve je gore i gore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare