To je to što me zanima!

Josipović poručio sindikatima: Sada ste me se sjetili prozivati

Ušli smo u fazu kada je zakon pred usvajanjem kada sindikati najavljuju i generalni štrajk, sada su se sjetili da prozivaju zašto se nije napravilo ovo, ili ono, rekao je
Vidi originalni članak

Ivo Josipović odgovorio je iz Dubrovnika na prozivanja sindikalista da kao predsjednik RH nije poduzeo ništa u sporu s Vladom oko Zakona o radu. Rekao je kako je "iznenađen  njihovim nastupom".

- Ta priča o ZOR-u traje već dosta dugo. Oni imaju svoje predstavnike u mom Vijeću i nikada nije došao zahtjev  da bi raspravljali o tome na Vijeću. Nikada nisu tražili da me upoznaju sa svojim stavovima o Zakonu niti su tražili moje mišljenje. 

Ušli smo u fazu kada je zakon  pred usvajanjem kada sindikati najavljuju i generalni štrajk, sada su se sjetili da prozivaju zašto se nije napravilo ovo, ili ono. Mislim da  socijalni dijalog, pa i politički dijalog u cijelom društvu  ovisi o njima i  oni bi taj oblik svoje odgovornosti trebali na vrijeme prepoznati - rekao je predsjednik, prenosi Dubrovački vjesnik.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • SAINT 04.02.2014.

    TipičnI CRVENI predsjednik i njegova PRAVDA.Opet će se kandidirat , valjda će ga Udba opet pogurat kao kulturnog intelektualca , a vi ovce glasajte. Kako on sa tom svojom PRAVEDNOSTI ne prozove ove na vlasti zbog svih skandala nego mudro šuti.

  • micek 23 04.02.2014.

    Ovaj čovjek cijeli svoj život uživa privilegije,i kako on da shvati čovjeka koji ide skupit 5,6 plast boca da si kupi četvrt kruha???

  • tižu 04.02.2014.

    Molim drugove Zoku i Leku da poduzmu sve potrebito, kako bi se vila na Pnatovčaku proširila (moguća legalizacija prema potrebi) i predsjedniku omogućilo zapošljavanje još bar desetak savjetnika. Zbog zauzetosti mnogim poslovima unutar a i van vile, predsjednik ne može posvetiti dužnu pažnju i na odgovarajući način pratiti rad sindikata. Zbog žurnosti ovo rješavati u žurnom postupku-prvo čitanje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare