To je to što me zanima!

Josipović putem linka čestitao vojnicima u mirovnim misijama

Predsjednik je govorio i očekivanjima kada je riječ o vojsci te je naglasio kako očekuje da se ostvari plan nabave za OS i da se riješi pitanje zrakoplova i brodova
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović i ministar obrane Ante Kotromanović su u Zapovjedno operativnom središtu Glavnog stožera Oružanih snaga RH preko video linka čestitali Novu godinu hrvatskim vojnicima u Afganistanu, Kosovu i Siriji. Josipović je rekao kako su vojnicima poželjeli da se sretno vrate te im obećali da će učiniti sve što mogu za njihovu sigurnost. 

Predsjednik je govorio i o očekivanjima kada je riječ o vojsci te je naglasio kako očekuje da se ostvari plan nabave za Oružane snage, da se riješi pitanje zrakoplova i brodova. 

Ministar obrane Ante Kotromanović se osvrnuo na proteklu godinu koliko je na čelu Ministarstva obrane rekavši kako je zadovoljan te kako je sve što je zacrtano i učinjeno.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lolita 29 02.01.2013.

    samo ćete nam navući terorističke napade na vrata sa tim vašim mirovnim misijama!!! znamo mi šta znači to vaše mirovno, rušite legitimne vlade samo zato što amerima ne odgovara određeni vođa jer gle čuda ne da im naftu i ostala bogatstva

  • CptNemo 02.01.2013.

    Bez njegove pojave čak i u konzervi hašea, "doživljaj" nije potpun.

  • 19maloca94 02.01.2013.

    Hvala pretsjedniče i mi vas i cijelu hrvatsku pozdravljao iz vručeg Afganistana !

Komentiraj...
Vidi sve komentare