To je to što me zanima!

Josipović se vraća na Pravni fakultet nakon isteka mandata

Po završetku predsjedničkog mandata Ivo Josipović vraća se na Pravni fakultet i već je poduzeo pravne korake da reaktivira status, potvrdio je Ured predsjednika
Vidi originalni članak

Po završetku predsjedničkog mandata Ivo Josipović vraća se na Pravni fakultet i već je poduzeo pravne korake da reaktivira status na tom fakultetu, potvrdio je Ured predsjednika.

Prije nego je 2010. postao hrvatski predsjednik, Josipović je na Pravnom fakultetu predavao na Katedri za kazneno procesno pravo.

Josipović je ranije u više navrata kazao da će se vratiti podučavanju studenata ako ne osvoji još jedan mandat na Pantovčaku.

Josipoviću mandat istječe 19. veljače kada će dužnost preuzeti nova predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Idi na 24sata

Komentari 183

  • mindanao 14.01.2015.

    pravni fakultet.zar je moguce da netko ovakvih pravnih sposobnosti kojem je ustavni sud ponistio 19 zakona koje je on potpisao.....ili biseri tipa biljkovcu ne treba suduti a gotovina neka na sudu dokaze nevinost......zar je moguce da je ovaj profesor na tom fakultetu.....ukinimo taj jugokomunisticki fakultet jer on stvara nesposebne pravnike tipa josipovic,milanovic,peđa,ova jakovina.......

  • srebrni letač 14.01.2015.

    barednu godinu će kod njega biti prolaznost 5%...

  • mazaluna 14.01.2015.

    Za mene je g:JOSIPOVIĆ bio i ostao gospodin:A to što se vraća na fax samo dokazuje da je školovan čovijek koji ne treba izigravati nekog savjetnika da bi dobio plaču:

Komentiraj...
Vidi sve komentare