To je to što me zanima!

Josipović smatra da u Saboru treba biti 38 zastupnika manje

Manji broj saborskih zastupnika jedna je od promjena koje Josipović želi vidjeti u Ustavu. Proljetos je predsjednik okupio tim koji je radio na prijedlogu promjena
Vidi originalni članak

Manji broj saborskih zastupnika jedna je od promjena koje Ivo Josipović želi vidjeti u Ustavu za kojeg kaže da je zastario. 

Proljetos je okupio tim koji je radio na prijedlogu promjena, među kojima je i podjela države na pet do osam regija. Josipović želi i da saborski zastupnici u slučaju kaznenog progona izgube mandat, piše Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Ddddd_1 19.09.2014.

    to ne bi trebali biti stranački zastupnici ,trebalo bi na područje svake regije prijaviti se kandidati koji bi željeli i misle da bi kvalitetno zastupali interese sugrađana,onoga koga narod te regije izabere taj treba da ih i predstavlja u saboru bez obzira na stranačje

  • jožek2 19.09.2014.

    Konačno jedan hvale vrjedan prjedlog , pa da netko ima hrabrosti i to predložiti, netko reće pedesetak u vrh glave ih je dosta u Saboru, i raspustiti sve županije jer to su još 21 država u državi. E da ima Josipović ovlasti kao naš Franjo nekad kako bi to sve sredio.!!!!!!

  • postopoto 18.09.2014.

    On smatra. On vec 5g. smatra i ne cini nista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare