To je to što me zanima!

Josipović: U borbi s krizom trebamo vratiti pobjednički duh

Josipović kaže da se moramo prisjetiti pobjedničkog duha s početka državnosti, ali ne više u borbi protiv opasnosti koja ugrožava našu neovisnost već protiv krize
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović rekao je u subotu na kavi s predsjednikom kako Hrvatska, da bi bila uspješna, mora iznimno puno raditi na obrazovanju i odgoju te razvijati pobjednički, natjecateljski duh. Dodao je da smo kao društvo negdje zaboravili pobjednički duh s početka naše državnosti te da je vrijeme da ga ponovno aktiviramo u borbi s gospodarskom krizom i na zahtjevnom tržištu, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • analitičar 18.06.2012.

    Kad je za izvlačenje iz govana svi moraju vući, kad je pljačka u pitanju sudjeluju samo odabrani pojedinci.

  • podatak 18.06.2012.

    Bože oprosti im jer ne znaju što čine

  • ludom 18.06.2012.

    Vi iz politike stalno pričate o krizi, a mi raja je dobro debelo osječamo i to velikim dijelom baš zbog vas. Bilo bi poštenije od vas da šutite i da nam stalno ne dolijevate ulje na vatru. Za ovo vrijeme poslije rata upravo svi vi ste dali svaki svoj dobar dio za propast ove lijepe zemlje. Pitam se da li i koliko vaša djeca osječaju tu krizu o kojoj stalno trkeljate Vi i vaši kolege. Gospodine predsjedniče, spustite se na zemlju i manite se demagogije jer vjerujem da ni sami više ne vjerujete u ono što pričate. Bolje vam je da se maknete iz medija što je više moguće, jer kada vas vidim i pogledam vaše pacifističke istupe, odmah mi je pred očima FINA, ovrha, odvjetničko društvo, Z.holding i da više ne nabrajam, jer tome nema kraja. Dakle, moje je mišljenje da se maknete iz vidokruga javnosti jer će nam onda barem prividno biti lakše, jer nećemo vidjeti onoga koji nam je na grbači.(to bi vrijedilo za sve vas gore). Uz dužno poštovanje, jedan od jadnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare