To je to što me zanima!

Josipović uzvratio: Svi moraju govoriti istinu i služiti ljudima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svaka javna osoba mora govoriti istinu i služiti ljudima koji su je izabrali, rekao je Josipović komentirajući Milanovićevu izjavu da predsjednik ne mora govoriti istinu
Vidi originalni članak

Ivo Josipović odgovorio je na jučerašnju izjavu premijera Zorana Milanovića da 'nikada ne bi bio predsjednik jer predsjednik ne mora govoriti istinu'.

- Svaka javna osoba, a i privatna, mora govoriti istinu i mora predano služiti ljudima koji su je izabrali - rekao je. Dodao je kako je on zagovornik etike.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novinari su ga pitali i o čemu je pričao s novim glavnim državnim odvjetnikom Dinkom Cvitanom.

- Imamo nove visoke dužnosnike u pravosuđu - glavnog državnog odvjetnika i ravnateljicu USKOK-a, pa sam htio prije početka mandata istaknuti koliko je važan njihov posao i koliko društvo puno očekuje od njihova predanog rada - rekao je i dodao kako zahvaljuje bivšem državnom odvjetniku Mladenu Bajiću na doprinosu u ustroju pravne države i progonu kriminala. Od Cvitana očekuje da će učiniti sve što može u borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • ludom 28.04.2014.

    Apeliram kao građanin ove države na ova dva vodeća komunista, da se pokušaju dogovoriti o tome tko će i koliko lagati. I da li će lagati više ili manje. I, neka se dogovaraju negdje, gdje ih nećemo morati gledati. Ako ih već plaćamo ne moramo ih i gledati.

  • 24.04.2014.

    Obožavam njegove temeljne istine i sudbonosne epske izjave. Topla voda otkrivena!

  • marci2812 24.04.2014.

    Lijepo receno, samo, svima nama nikako nije jasno a cemu i kako doticni nam predsjednik i svita od 134-vero ljudi, koji ga opsluzuju, sluze nama. Veliko HVALA Milanovicu, ako je ovo inicijativa za promjene, jer de facto, u drzavi gdje Vlada, iskljucivo, odlucije o svemu, treba se zapitati da li je potrebno inzistirat na odrzanju , uz puno uvazavanje trenutno navedenog/ institucije zvane predsjednik, sumnjam,

Komentiraj...
Vidi sve komentare