To je to što me zanima!

Josipović: Zbog Sanadera mi je neugodno pred strancima

Predsjednik je istaknuo kako se cijela Hrvatska našla u neugodnom položaju zbog svega što se u posljednje vrijeme dešava s bivšim premijerom Ivom sanaderom
Vidi originalni članak

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović osvrnuo se gostujući u Dnevniku Nove TV na uhićenje bivšeg premijera. Kaže kako se cijela Hrvatska, pa tako i HDZ, našla u neguodnom položaju zbog svega što se dešava oko Sanadera. I sam je priznao kako je i njemu pomalo neugodno zbog uhićenja čovjeka koji je prije više od godinu dana vladao Hrvatskom. 

- Razgovaram sa stranicima i nije mi ugodno kada je uhićen bivši premijer Hrvatske. Radi se o veleposlanicima i visokim dužnosicima - rekao je za Dnevnik Nove TV predsjednik Josipović. 

Ostatak intervjua možete pogledati na portalu Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 223

  • kinezojapanac 15.12.2010.

    Mislim, a i znam da nam je Ivo Josipovic prvi predsjednik kojeg se ne moramo sramiti gdje god se pojavio. On jednostavno ne moze pogrijesiti, a ako i pogrijesi to ce javno priznati i popraviti ako se moze, ako ne otstupit ce i sam sebe odvesti ako treba iu zatvor. Samo on se nikada nece dovesti u tu situaciju, koliko god to zenjele odredenne kategorije ljudi.

  • konjina 15.12.2010.

    svinje su gladne

  • konjina 15.12.2010.

    ježiću govori ti sanader vrati mi lovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare