To je to što me zanima!

Josipu Lisac pitali za stanje u zemlji. Odgovorila je pjesmom: 'Pali smo. Teško ćemo ustati'

Lisac, koja je ostala nepokolebljiva figura na glazbenoj sceni, izrazila je svoje gledište o društvenim pitanjima i političkoj situaciji u zemlji, opisala je sve pjesmom
Vidi originalni članak

Glazbena ikona Josipa Lisac slavi impresivnih 50 godina od izlaska svog prvog albuma "Dnevnik jedne ljubavi".

U  razgovoru za N1, ova glazbena diva nije samo podsjetila na svoj dugogodišnji uspjeh, već je i podijelila svoje duboko promišljeno mišljenje o trenutnom stanju u Hrvatskoj.

Lisac, koja je ostala nepokolebljiva figura na glazbenoj sceni, izrazila je svoje gledište o društvenim pitanjima i političkoj situaciji u zemlji, opisala je sve pjesmom.

'MASTERCHEF' Gaia plakala zbog žirija, a Luka spremio famoznu štuku u šlagu: 'Tebi bi i Josipa Lisac zavidjela'

- Teško nam je, frustracije su ogromne, agresija je permanentna. Svi snovi o lijepom, o svjetlu su nestali. Mrak je nepodnošljiv. Gladni smo. Ne volimo sebe niti svoje. Ne stvaramo svoje, ne mislimo na svoje, podcjenjujemo sebe i svoje. Duh je nestao, um se poremtio. Urušilo se sve. Urušili smo sve. Pali smo. Teško ćemo ustati. Teško - rekla je Lisac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • PeroZagreb2023 06.12.2023.

    Da li je to ona pjevačica koju je Milanović izabrao da mu za ustoličenje pjeva hrvatsku himnu i nitko je nije razumio?!

  • radijator@ 06.12.2023.

    Dakle, svi dobro vidimo da je drža va zaglibila i utišla u hurac, i da joj očigledno nema spasa. No , još gore od toga što mi svi šutimo i trpimo,. što nas potkupe za mrcice, malo igara i kruha, malo zabave, folklora, a oni jedni te isti i dalje ostaju na vlasti i sudjeluju u pljački. Ovdje ne mislim samo na HDZ, nisu niti drugi ništa bolje, štoviše još su gori. Da je narod kao što nije, napravio bi preokret i sve naglavačke, a p procesuirao sve one koji su nas od početka do sada predstavljali na vlasti i zadržali se u vlasti na nekim uhljebničkim foteljama. Sudilo bi im se kako bi poslali poruku svim budućim sudionicima vlasti na svim nivoima da se tako s narodom nije za igrati. Svi smo mi krivi, i svo smo prokleti i glupi pa smo dozvolili da nas kupe za sitniš i to našom lovom.

  • Filister na 2 06.12.2023.

    Magla svuda oko nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare