To je to što me zanima!

Jovanki olakšali dane: Dali joj domaćicu i uređuju kuću

Udovica Josipa Broza Tita dobila je na korištenje auto, vozača i domaćicu, ženu koja će se brinuti o njoj. Kuća je ionako državna pa je treba očuvati
Vidi originalni članak

Srbijanska je vlada odlučila olakšati staračke dane udovici Josipa Broza Tita. Jovanki Broz dali su na korištenje auto, vozača i domaćicu, ženu koja će se brinuti o njoj, doznajemo iz visokih izvora u srbijanskoj vladi.
- Počeli smo joj renovirati kuću jer je doista u katastrofalnu stanju. Napokon smo joj uveli grijanje, a radnici popravljaju krov, mijenjaju vodovodne i strujne instalacije te popravljaju kanalizaciju - kaže izvor. Koliko će novca izdvojiti iz državnog proračuna, nisu željeli reći. Kažu da je kuća u kojoj Jovanka živi ionako u državnom vlasništvu i treba je zaštititi od propadanja. Svih se ovih godina o maršalovoj supruzi najviše brinuo Rasim Ljajić, ministar rada i socijalne politike. Suosjećanje prema ženi, koja je nerijetko bila i gladna, pokazao je i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić. Osobno joj je donio novu osobnu iskaznicu. Prvi put nakon Titove smrti  dobila je putovnicu. Do sada je, kažu u srbijanskom MUP-u, nije imala jer je nije željela. Sad je rekla kako želi putovati, no nikome nije otkrila kada i kamo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • black_girl 08.07.2009.

    ajdep a nek su se pobrinuli za nju,sramota je da živi u ovakvim uvjetima..jadna žena

  • hulk10 08.07.2009.

    gospođa Tuđman bi trebala svaki dan zahvaljivati pokojnom suprugu što neživi ovako

  • buco55 08.07.2009.

    Užas. Mogli su da je sjmeste i u stan od 30 kvadrata ali da to bude ljudski, a ne ovako, toliko godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare