To je to što me zanima!

Jovanović je posjetio dječaka koji je pao s trećeg kata škole

Ministar znanosti u bolnici u Splitu je posjetio dječaka (15) koji je pao s 11 metara visine. Ministar Jovanović je kazao kako škola ne može snositi odgovornost
Vidi originalni članak

Ministar Željko Jovanović posjetio je u splitskoj bolnici dječaka koji je prije nekoliko dana pao s trećeg kata Ekonomske škole u Splitu. 

Dječak je htio dohvatiti pernicu, okliznuo se i pao s 11 metara visine. Zadobio je višestruke prijelome i ozljede unutarnjih organa. Liječnici su mu stabilizirali stanje, ali je i dalje u životnoj opasnosti.

Jovanović je otišao i u Ekonomsku školu gdje je razgovarao s ravnateljicom.

- Zahvaljujem svim djelatnicima KBC-a Split na brzoj intervenciji i trudu da se popravi stanje ozlijeđenog dječaka. Slučaj je bio splet nespretnih i nesretnih okolnosti, a Ministarstvo će učiniti sve da pomognemo u liječenju. Prema informacijama kojima raspolažem, škola ne može snositi odgovornost - rekao je Jovanović.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • AntoOpačak 28.05.2014.

    Nakon toliko izjava ni ova mu neće naškoditi.Jednostavno lik je zaštićen i niko mu ama baš nemože ništa.

  • colonelo 28.05.2014.

    ... što bi kazali stari ljudi - "bolje da je njega dječak obišao" jer djeca su naše blago a ne nesposobni ministri ... jel ima itko tko se ne slaže sa mojom tvrdnjom ? ... strava ...

  • BrotherBobo184 27.05.2014.

    Je svi kokodačete kontra škole i sustava, a kad škola inzistira na disciplini, svi kukate. Danas su djeca u školi uglavnom neodgojena, a to krene iz kuće. Najbitnija je ocjena i ocjena, pristojnost, disciplina koga danas briga za to. Uglavnom roditelji često još gori, "isti tretman za našu djecu". Djeca se u našim škola cjene i više nego nastavnici, svi bi prava, a kad su u pitanju obaveze nikom ništa. Ovo govorim kao prosvjetni djelatnik, ali se slažem da bi odgovorni trebali odgovarati za propuste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare