To je to što me zanima!

Jovanović o županici: 'Ako je istina, ne može ostati u SDP-u'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ministar Jovanović je rekao da optužbe na račun Lovrić-Merzel ne mogu ugroziti stabilnost Vlade. Komadina pak smatra da svatko tko je zgriješio treba odgovarati
Vidi originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović rekao je da optužbe u vezi sa županicom Marinom Lovrić-Merzel ne mogu ugroziti stabilnost Vlade budući da je ona 'vrlo vjerodostojna'.

- Ako se bilo koja od jučerašnjih optužbi na račun sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić-Merzel pokaže točnom, takva osoba ne može biti član SDP-a - rekao je Jovanović u Puli. Dodao je kako ne može donijeti konačan sud dok ne vidi izvješće USKOK-a i DORH-a, koji su službeno naznačili da su pokrenuli istragu, piše HRT.

Komadina: Ako je tko što zgriješio, treba odgovarati

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina osvrnuo se na optužbe protiv Lovrić-Merzel te pritom rekao da je svatko odgovoran za svoje postupke i ako je tko što zgriješio treba odgovarati. Komadina je ocijenio kako je malo nevjerodostojan izbor tajminga za takve optužbe.

Jovev je, podsjećamo, u nedjelju rekla kako se jednom ministru, ne rekavši kojem, povjerila o saznanjima o nezakonitim radnjama u Sisačko-moslavačkoj županiji. Na pitanje je li on taj ministar, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić kratko je rekao: 

- Ne, ja nisam taj ministar - poručio je Mrsić.

Idi na 24sata

Komentari 255

  • ben hur panonius 04.02.2014.

    previše vam treba vremena da zbrojite 2+2

  • CROATIAN FIGHTER 03.02.2014.

    Da ISTINA je ...i sada će se desiti ono što se davno trebalo desiti ! Nitko više ne može zaustaviti narod koji traži ODGOVORNOST svih koji su pljačkali državu godinama !!

  • skyvikler 03.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare