To je to što me zanima!

Jovanović: U ime razuma, sve zahtjeve te udruge ignorirajte

Udruga U ime obitelji Vijeću za elektroničke medije potužila se kako su građani dovedeni u zabludu izjednačavanjem “gay braka” i instituta “životnog partnerstva”
Vidi originalni članak

Izjednačavanjem “gay braka” i instituta “životnog partnerstva” građani su pogrešno informirani i dovedeni u zabludu, napisali su članovi udruge U ime obitelji Vijeću za elektroničke medije.

U svojoj pritužbi naglasili su kako su građani na referendumu odlučili da se u Ustav unese odluka po kojoj je brak samo životna zajednica žene i muškarca. Prema tome, ovakvo izjednačavanje braka s istospolnom zajednicom krši volju građana i stvara se pogrešna slika o donesenoj odluci.

- U ime razuma treba ignorirati svaki zahtjev ove udruge - napisao je u subotu na Facebooku bivši ministar obrazovanja Željko Jovanović

Time je jasno izrazio svoje neslaganje s udrugom U ime obitelji. Isto misli i SDP, koji je bio protiv referenduma o braku.

Idi na 24sata

Komentari 948

  • serenity072 25.08.2014.

    Gospođa Markić očito je isfrustrirana činjenicom da joj je jedan od sinova gey. Vrlo tužno da joj je politička karijera, crkva i klerofašizam važniji od vlastitog djeteta. Ne zaslužuje da je se zove majkom, a kamoli ženom..

  • Corleone Michael 25.08.2014.

    Jovanović se konačno javio? Zar je već isušio sve močvare?

  • safti 25.08.2014.

    u prvom redu treba kriviti medije što namjerno nazivaju zivotno partnerstvo brakom

Komentiraj...
Vidi sve komentare