To je to što me zanima!

Ju mast rid dis: Ove izjave su nasmijale, a neke i rasplakale

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sigurno ne postoji netko tko se u protekloj godini nije nasmijao izjavi 'Pipl mast trast as', ali sjećate li se svih bisera? Za vas smo odabrali 'najbolje od najboljeg'
Vidi originalni članak

Iza nas je 365 dana u kojima je mnogo rečeno, nešto pametno, a nešto i ne tako pametno. Političari su nas ponekad svojim biserima znali nasmijati do suza. Za vas smo odabrali najbolje (ili najzapamćenije) bisere koje su 'valjali':

1. Pipl mast trast as, Ingrid Antičević Marinović kao promatračica u EU parlamentu.

2. Krmača mi oprasila troje, jedno meni, a Liniću dvoje, Dinko Burić (HDSSB) u Saboru.

3. Evo neki dan Mata bio na Jošavi i ulovio šarana. Vratio se kući, kaže Kati - evo ispeci ga, naloži vatru i ispeci ga. Kaže Kata Mati - nemamo drva, nemamo novaca, nismo kupili drva. Pa kaže Mata - dobro onda uključi plin pa ispeci šarana. Kaže - nemamo ni plina isključili nam. Pa kaže - ništa onda uključi električni štednjak pa ga ispeci. Pa kaže - nemamo ni struje. I Mata bijesan uzme šarana i vrati ga nazad u Jošavu. Kad eno iz Jošave iskače šaran i viče: 'Živio Linić, živio Linić!', Zoran Vinković  (HDSSB) ispričao vic u Saboru.

4. S obzirom na to da nikad prije nisam bio u vojsci, boravak u zatvoru mogu shvatiti kao neku vrstu vojnog roka, Radimir Čačić prije odlaska na odsluženje kazne

5. U četverogodišnjem gradonačelničkom mandatu ja sam napravio dva sina, a to nikomu prije mene nije pošlo za rukom, Željko Kerum o svom mandatu u Splitu.

6. Pljenidba mojih slika napad je na umjetnost kao takvu, Ivo Sanader tijekom iznošenja obrane u slučaju Fimi media.

7. Je l' ti znaš da je zimi hladnije nego liti, Ivo Sanader svom prijatelju Luki Bebiću u sudnici.

8. Muž uvijek zadnji sazna, Nadan Vidošević nakon uhićenja njegove desne ruke u HGK Zdenke Peternel.

9. Hrvatska je za Hrvate. Svi ostali su gosti, Ruža Tomašić na HDZ-ovom stranačkom skupu u Slatini.

10. Vrti nam se u glavi od Vladine vožnje u kružnom toku, Tomislav Karamarko o Vladinoj politici.

11. Lijepo je kad predsjednik komentira nogomet i prvenstvo u Brazilu, ali bilo bi lijepo da komentira i stanje u gospodarstvu, Tomislav Karamarko o predsjedniku Ivi Josipoviću.

12. Tko ima dva prazna stana bogat je i neka plati porez!, Slavko Linić o porezu na nekretnine.

13. Mi smo konja doveli do vode, vode ima kao u priči, ali problem je što konj tu vodu još ne želi piti, guverner HNB-a Boris Vujčić o gospodarsku situaciju.

14. Nedopustivo je da se crkvene zgrade oblažu oniksom dok narod raskapa po kantama za smeće, don Ivan Grubišić o crkvenom bogatstvu.

15. Ja bih sigurno djecu radije ostavila u dobro organiziranom domu nego ih davala homoseksualnom paruŽeljka Markić prije referenduma o definicija braka.

16. Ja se nadam da će svatko normalan u nedjelju izaći i glasovati 'ZA', Mario Župan, HDZ-ov vijećnik u Zagrebačkoj skupštini uoči referenduma o braku.

17. Čak i da ne radimo ništa, nešto će se dogoditi, Zoran Milanović o hrvatskim perspektivama nakon ulaska u EU.

18. Bilo je to nepromišljeno. To je život, čovjek pada i podiže se. Pravio sam se važan, no ne osjećam nikakve posljedice, Zoran Milanović nakon pada s oklopnog vozila.

19. On jednostavno u sebi ima krvna zrnca koja pretežu na ono što mrzi sve hrvatsko i to je njegov osnovni problem, Zdravko Mamić o ministru znanosti Željku Jovanoviću.

20. Tko će se ovakvom izjavom naći pozvan da osjeti mržnju prema ministru Jovanoviću i to samo zato što je to rekao Mamić? Mamić nije osoba baš od tolikog uzora. Pa on nije Dalaj Lama da ga se slijepo slijedi!, sudac Rafael Krešić u oslobađajućoj presudi Mamiću zbog govora mržnje protiv Jovanovića.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • Sićka 02.01.2014.

    Ja bih sigurno djecu radije ostavila u dobro organiziranom domu nego ih davala homoseksualnom paru. Ne znam zašto je ovo čudno. svatko normalan bi ovako postupio.

  • 01.01.2014.

    Ingrid je nezamjenjiva, kao policajac iz "Alo, alo"!!! Presmiješna je!!

  • roki10 01.01.2014.

    Pitam se kako ste mogli samo zaboravit izreku naseg Ante Kovacevica za Vesnu Pusic . Ti NISI NIKAKAV MUDRAC TI SI DOBRA SAMO ZA MADRAC!

Komentiraj...
Vidi sve komentare