To je to što me zanima!

Julian Assange je ipak pristao da ga ispitaju švedski tužitelji

Zviždač Julian Assange je optužen za seksualno napastovanje dvije Šveđanke. Još od 2012. živi u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu koje mu je pružilo azil
Vidi originalni članak

Osnivač WikiLeaksa Julian Assange pristao je da ga sasluša švedsko državno odvjetništvo u ekvadorskom veleposlanstvu u Londonu. 

Assange je optužen za seksualno napastovanje dvije Šveđanke. Od 2012. godine živi u ekvadorskom veleposlanstvu koje mu je pružilo azil. Ranije je odbio da otputuje u Švedsku na ispitivanje. Bojao se da će biti izručen SAD-u zbog objave tajnih dokumenta na WikiLeaksu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kosta1 14.03.2015.

    imam potrebu komentirati ali ne ovaj događaj (OPROSTITE) već o policajcima iz metkovića i famoznom uhićenju da ljudi u hrvatskoj znaju zbog čega su uhapšeni. JER SU OPROSTILI ILI SMANJILI KAZNU,ZAKONSKI NE SMIJEMO, A NE KAKO JE PLASIRANO U MEDIJE ZBOG MITA. i zato su dobili otkaz (smanjili kaznu)

  • Julian Assange 14.03.2015.

    tajne službe mu podvalile lažnu optužnicu ne bi li ga pošto poto diskreditirali... samo čekam što će Snowdenu smjesti... razočarali su me, malo predugo smišljaju... možda samo zato jer nije direktno US vlada oštećena

  • Lina39 14.03.2015.

    Šteta što nije na slobodi imali bi još puno toga za čuti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare