To je to što me zanima!

'Juliju Timošenko žele slomiti u zatvoru pa ju stalno snimaju'

U zatvorskoj ćeliji Julije Timošenko tijekom cijelog dana uključenja je rasvjeta i video nadzor. Odvjetnici tvrde da bivšu ukrajinsku premijerku žele psihički i fizički slomiti
Vidi originalni članak

Bivša ukrajinska premijerka, Julia Timošenko, u zatvorskoj ćeliji je "non stop" pod nadzorom kamera, a i svjetla su stalno upaljena kako bi ju psihički i fizički slomili, izjavili su njeni odvjetnici.

Službenici zatvora, u koji je Timošenko prebačena krajem prosinca, potvrdili su da uvjeti stvarno jesu takvi, ali da je to neophodno zbog sigurnosti zatvorenika, piše Daily Mail.

Ravnatelj zatvora, Ivan Pervuskin, kaže da video nadzor nije zabranjen zakonom, a da bi se on mogao provoditi u ćelijama treba biti dovoljno svjetla. Ipak, Serhij Vlasenko, odvjetnik Timošenkove, tvrdi da joj svjetlo koje je usmjereno ravno u njeno lice i kamere onemogućuju spavanje, a sve s ciljem da ju se potpuno slomi. 

Julija Timošenko je osuđena na sedam godina zatvora zbog zloupotrebe svog položaja. 


Idi na 24sata

Komentari 21

  • Anteli 04.01.2012.

    Slomio bi ja nju, ali na svoj nacin. Use nase i podase. Ha ha.

  • dalmatinac12345 04.01.2012.

    ko bi rekao da Glasna nema komentar ...opa.. ona samo radi na komentiranju podrške pernatih ...hahaaaa sa ovim si pokazala sve!

  • Nemo4000 04.01.2012.

    šta nemaju "noćne" kamere koje rade u mraku??

Komentiraj...
Vidi sve komentare