To je to što me zanima!

Jurak je bolesna: Ivo Sanader ni danas nije iznio svoju obranu

Krešimir Vilajtović, odvjetnik Nevenke Jurak je na početku rasprave rekao da je njegova klijentica u utorak popodne dobila nalaz liječnika koji ukazuje na ozbiljne zdravstvene probleme nakon operativnog zahvata
Vidi originalni članak

Ivo Sanader niti u srijedu nije iznio obranu u slučaju "Fimi medija". Ročište je odgođeno. Naime, Krešimir Vilajtović, odvjetnik Nevenke Jurak je na početku rasprave rekao da je njegova klijentica u utorak popodne dobila nalaz liječnika koji ukazuje na ozbiljne zdravstvene probleme nakon operativnog zahvata koji je obavila prije nekoliko mjeseci.

ISPRIKE NA SUDU Sanader se žalio da je umoran, a nedavno je tulumario u Rusiji

Odvjetnik je rekao i da će u četvrtak dobiti nove nalaze nakon specijalističkog pregleda te je predložio da dođe vještak koji bi se očitovao o raspravnoj sposobnosti Nevenke Jurak. Sutkinja je nakon toga obvezala obranu Nevenke Jurak da dostavi svu medicinsku dokumentaciju te će na temelju nje tražiti da vještak utvrdi da li Jurak može sudjelovati na raspravama. Suđenje se nastavlja 10. srpnja.

Podsjetimo, na suđenju u utorak je Ivo Sanader rekao da je imao dva operativna zahvata te zamolio da mu se zbog umora dozvoli da obranu počne iznositi u srijedu.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ina67 04.07.2018.

    Jel negdje postoji glupaviji narod?

  • lotus_1 04.07.2018.

    Ovaj će jednog dana doći na sud i reći: Ja sam svoju dionicu odradio. Tu vam je Jaca....ajd bok.:)

  • Brontosaur 04.07.2018.

    Koja je to pak trakavica, a INA ode Mađarskoj, doskora, kako čujemo Amerikancima, a mogla je vrlo lako završiti i Rusima? Da se to desilo, prodano bi bilo 50% Hrvatske? Strašno je to i pomisliti da nam Rusi dođu ovdje u Hrvatsku kreirati politiku i sve ostalo što s time ide? Nije mi jasno, ako je za Sanaderova mandata, on kao predsjednik Vlade, ima posljednji potpis, INA pripala MOLU, što bi trebalo više dokazivati, suditi mu itd. On je učinio svojim postupcima "nemjerljivu štetu Hrvatskoj"! To su "činjenice"! Pa bi baš na njegovom primjeru, jer je tu i Fimi Medija, trebalo u Krivični Zakon ubaciti "zbrajanje kriminalnih djela", a ne kako je to do sada, prema najtežem nedjelu?! Za mene će taj čovjek ostati zauvijek Državni neprijatelj broj jedan, pa kakvu god presudu da dobije, a to kažem samo zato jer nije bitno koliko je on "mita" dobio već koliku je "štetu učinio RH"!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare