To je to što me zanima!

Jurčić: Ja sam odlučio da neću biti premijer, ne HNS

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši SDP-ov kandidat za premijera kaže da se ne osjeća izigranim od strane Milanovića i njegove stranke jer je tu odluku donio isključivo sam
Vidi originalni članak

Zoran Milanović kao predsjednik najjače stranke treba biti premijer, i to su zapravo izmijenjene okolnosti u odnosu na početak predizborne kampanje, rekao je Jurčić. Na novinarski upit smatra li se izigranim što ga se Milanović "odrekao" kao premijerskog kandidata, Jurčić je odgovorio kako nije "tako naivan da bi se dao iskoristiti".
- Uostalom, nije se mene odrekao Milanović jer on tu odluku bez Glavnog odbora SDP-a ni ne može donijeti. Odluka o odstupanju s mjesta premijerskog kandidata bila je isključivo i samo moja - istaknuo je Jurčić za mostarski Dnevni list. Jurčić se složio da bi odustajanje od premijerske kandidature, nakon što je završeno glasovanje, moglo biti politički rizično, a na naplatu bi moglo doći na sljedećim izborima. Na upit je li njegovo odstupanje bilo uvjet koaliranja SDP-a i HNS-a, Jurčić je odgovorio kako "takve glasine apsolutno nisu točne".

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Ice41000 04.12.2007.

    Jesi, jesi. Aha.

  • bronx77 03.12.2007.

    gardy ok, kako ti kazes. i ja cu se k njima sakriti u rupu

  • gardy 03.12.2007.

    e dora jesi seljo beljo,,,zar se to ,,jel ili jer naziva kultura ili nekultura,a ti bronx čkomi,jer tvoji partizančići su negdje u rupi i ćekaju da sanader sastavi vladu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare