To je to što me zanima!

Juričan: Dovezite šutu pred Poglavarstvo, da je Bandić vidi

Redatelj Dario Juričan poručio je da j prošlo 22 dana od potresa, a gradonačelnik stigne paradirati, ali ne i očistiti grad od šute koja je na ulicama: Najbolja lokacija da odložite šutu je zato ispred Poglavarstva.
Vidi originalni članak

Redatelj Dario Juričan pokrenuo je novu kritičku akciju protiv gradonačelnika Zagreba Milana Bandića. Doveo je dio šute i ostavio na stepenicama ispred zgrade Poglavarstva na Trgu Stjepana Radića. Pozvao je i građane da učine isto. 

- Iako su prošla 22 dana od potresa, Zagreb je još uvijek zatrpan šutom, koja očigledno ne brine našeg gradonačelnika, ujedno i načelnika Stožera civilne zaštite grada Zagreba. Novi načelnik  ima vremena svaki dan paradirati i svađati se po presicama, a ne stigne pozabaviti se problemima koji otežavaju svakodnevno funkcioniranje grada. Dragi Zagrepčani, ako niste sigurni kamo sa šutom nastalom nakon potresa, uvjeren sam da je najbolja lokacija za nju upravo ona kod zgrade gradskog poglavarstva, da je gradonačelnik Bandić napokon vidi i pobrine se za nju - napisao je Juričan. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • 13.04.2020.

    Samo naprijed, do kraja.

  • elii 13.04.2020.

    Lik je pravi cirkusant źeljan medijske pozornosti,hoda iz čoška u čošak Zagreba ko neki Supermen .

  • Dalibor0704 13.04.2020.

    Najbolji su bili na Prime Time: Šuta se ne odvozi jer Bandićevi pajdaši naplaćuju parkirno mjesto s motivacijom da čovjek tamo skladišti građevni materijal. Naprijed Juričan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare