To je to što me zanima!

Juričan: 'Ja sam tajni vlasnik radijskih postaja, snalažljivi k**vin sin i utajivač poreza'

Napisao je to povodom Svjetskog dana radija koji se obilježava 13. veljače i zahvalio ministrici kulture i medija Nini Obuljen Koržinek što ga javno podržava. Samo nas krađa iskupljuje - napisao je Juričan
Vidi originalni članak

Želim otvoreno priznati da sam tajni vlasnik radijskih postaja: Narodni radio, Antena Zagreb, Enter, Radio Dalmacija, Top Radio, ExtraFM, Gold FM, Ultra Split - napisao je u Facebook objavi Dario Juričan.

- Ja sam mali snalažljivi kurvin sin, medijsko smeće i utajivač poreza - napisao je Dario Juričan i zahvalio ministrici kulture i medija Nini Obuljen Koržinek što ga javno podržava.

POVODOM NOĆI MUZEJA Dario Juričan na zgradi u Zagrebu prikazuje Sanaderove fotografije polugolih žena

Napisao je to povodom Svjetskog dana radija koji se obilježava 13. veljače.

- Ovo sve ne bih uspio bez kooperativnog vodstava HDZ-a, prijateljskog Vijeća za elektronske medije i nežureće Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja. Samo u 2020. Narodni radio, Antena Zagreb i Radio Dalmacija prihodovali su 108.5 milijuna kuna, a bruto dobit je bila 10,8 milijuna kuna - napisao je i zahvalio i Hrvatskom novinarskom društvu što ne problematiziraju njegovo vlasništvo.

- Samo nas krađa iskupljuje - napisao je Juričan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aurissb 11.02.2022.

    Jurican imam dojam da ti cijeli dan sjediš ispred televizora ili ekrana čitaš i sto treba i netreba da bih  sebe nekako ugurao u bilo , kakvu priču , sječe se dojam da sa tvojom psihom nešto nije  u redu imaš jako veliku potrebu da si zapažen na bilo koji način da si  istaknut pitam se dali ti fali majčinske  ljubavi  ili imaš neki problem koji treba liječiti ali ne preko novina zna se gdje se liječe gore navedeni , probaj mislim da ti neće škoditi 

  • prokurator 11.02.2022.

    dobra fora. ali jedna stvar mi nije jasna, zašto pravi vlasnik tih radia (ne juričan) zapravo gomila radio stanice? pa u tome nije baš tolika bolesna lova. ako je prihod 108mil kn, a bruto dobit je 11mil kn, onda to nije baš mafijaški posao iz snova. možda mu je to hobi, čovjek voli slušat radio?

Komentiraj...
Vidi sve komentare