To je to što me zanima!

'Jurice, hvala ti!': Svojim autom vozio je Igora na dijalizu. Sad mora šefovima objasniti zašto

Bolesni Igor (61) s otoka Paga morao je na dijalizu pa mu je život na svoju ruku spasio jedan od vozača saniteta. Jurici se sanitet javio rano ujutro da neće moći po njega doći iako muškarcu o tome ovisi goli život
Vidi originalni članak

Ponedjeljak, srijeda i petak, za zdrave ljude su obični radni dani, no za Igora Karavanića (61), slabo pokretnog Pažanina koji je i poluslijep, znače ustajanje u 5 ujutro i čekanje sanitetskog prijevoza. Naime, tri sata mora provesti na dijalizi koja je udaljena 55 kilometara od njegove kuće. Godine kotrljanja po svim vremenskim uvjetima u kolima saniteta ne bi poželio nikome, ljeti je prevruće, zimi bura zaustavlja promet. No, kakvi god vremenski uvjeti bili - Igor mora stići točno na vrijeme u bolnicu. Svaka odgoda je za bolesnog čovjeka velika opasnost. Ali, u ponedjeljak mu je javljeno u 6.15 ujutro da sanitet ne može doći. Vozio ga je Jurica, jedan od vozača na vlastitu ruku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • bant_zaje 13.07.2023.

    Gospođo Vesna i gospodine Igore, a kak da vam kupe sanitetske kombije kad ima prečih stvari? Zar ne vidite koliko se ova vlada žrtvuje za vas? Pa nisu kupili nove aute već 3g, počeo im se smijati cijeli svijet pa su tek sad pritisnuti izrugivanjem obnovili vozni park. Znate vi koliko službenih auta treba Zadar? Ili nedajbože cijela županija? Koliko janjetine tamo raste, a koju treba riješiti? Koliko župana, načelnika, zamjenika, tajnika, tajnica, tajnika od tajnica i sl radnih mjesta treba servisirati? Tek kad se sve to riješi možete razmišljati o kombiju za sanitet. A gospodina Juricu treba najstrože kazniti za ovo zlodjelo, jer ne može jedan mali čovjek riješiti problem u sekundi koji veliki kradeze ne rješava desetljećima. Jurice, sram vas bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare