To je to što me zanima!

Jurili su makadamskom cestom pa su sletili u jarak

Mladići su Hodnom vozili oko 100 km na sat makadamskom cestom između Desnog Dubrovčaka ka Železnom pokraj Velike Gorice
Vidi originalni članak

Srećom, nikomu ništa nije bilo. Od njih četvorice nitko nije ni ogreban. Imali su ludu sreću, rekao nam je čitatelj koji je u nedjelju oko 18 sati snimio Hondu u kanalu.
- Četvorica su se vozila makadamskom cestom do Desnog Dubrovčaka ka Železnom. To je između Siska i Velike Gorice. Vozili su oko 100 kilometara na sat, sami su mi rekli. Stao sam da im pomognem. Naišao je čovjek s velikim traktorom pa su ga izvukli. Prednji branik Honde oštećen je od slijetanja a zadnji jer ga je vukao traktor. Policiju nisu zvali - dodao je čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • poky_1 23.08.2010.

    ma tak treba decki,samo drugi put treba ciljat betonski stup 100km/h po makadamu!!!tu nekaj ne stima sa mozdanim vijugama tom decku...

  • predsjednik 23.08.2010.

    @keksolino. Takve idiotske komentare zadrži za sebe. Ne znam koliko imaš godina i da li si probao/la nekoga izgubiti u životu, ali znaj, i ta četvorica bi nekome nedostajala. Nemoj ni pomišljati takve stvari, da ti se ne bi nekad to osvetilo, pa da pročitaš takav komentar, ili ne daj Bože, još i gori na račun nekoga tko će ti faliti. Nemoj da ti jezik bude brži od mozga.

  • Win32 23.08.2010.

    Et super. Ovi 200kn će im dobro doć da skrpaju tu škopociju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare