To je to što me zanima!

Jurio je 189 km/h na autocesti A3 i vozio u suprotnom smjeru

Vozač je uhićen i utvrđeno je da se radi o 42-godišnjem turskom državljaninu. Vozio je Mercedes francuskih registracija te se oglušio na signale policije
Vidi originalni članak

Policija je u utorak oko 13 sati na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac pokušala zaustaviti Mercedes francuskih registracija koji je vozio brzinom od 189 km/h u pravcu Zagreba. Na svjetlosne i zvučne znakove se nije zaustavio već je nastavio voziti iz jedne prometne trake u drugu.

Kod odmorišta Lipovljani se polukružno okrenuo na zaustavnoj traci i po njoj je nastavio vožnju u suprotnom smjeru, nakon čega se zaustavio.

Vozač je uhićen i utvrđeno je da se radi o 42-godišnjem turskom državljaninu.

- Zbog počinjenih prekršaja doveden je nadležnom Općinskom sudu koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 10.650 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije na području Republike Hrvatske u trajanju od šest mjeseci - kažu u PU sisačko-moslavačkoj. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 52

  • Shaman Shaulich 06.09.2019.

    Na nasim cestama Bregana - Zagreb, sve aute francuskih registracije voze rumunji, bugari i turcini (najvise oni), voze kao ludaci... Pogotovo bugarski šleperi, i to jos kada krenu sa sleperom obilaziti drugi sleper pa im to treba 5min i naprave iza sebe kolonu od 500 metara...

  • Robertone 05.09.2019.

    To nije ni 200

  • 05.09.2019.

    Vidim ja da zakon nije isti za sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare