To je to što me zanima!

Južna Koreja će graditi novi proizvodni pogon u Sl. Brodu?

Kako je naglašeno na sastanku, Grad Slavonski Brod je otvoren za sve investitore te će im i dalje biti na raspolaganju sa svim potrebnim informacijama vezanim uz mogućnosti ulaganja i razvoj poslovanja
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Mirko Duspara u ponedjeljak je održao sastanak s predstavnicima Agencije za investicije i konkurentnost te južnokorejske tvrtke „IL-HEUNG“ koji su zainteresirani za mogućnost izgradnje novog proizvodnog pogona u Slavonskom Brodu. Riječ je o tvrtki koja se bavi proizvodnjom rasvjetnih tijela za automobile. Uz postojeće proizvodne pogone u Južnoj Koreji i Kini, tvrtka trenutno traži lokaciju i za novi proizvodni pogon u Europi, a Slavonski Brod su izabrali ako jednu od potencijalnih lokacija.

Gradonačelnik je prilikom sastanka predstavio mogućnosti koje stoje na raspolaganju poduzetnicima u gradskim gospodarskim zonama te je objasnio kako su i neke druge svjetski poznate tvrtke iz automobilske industrije već prepoznale pogodnosti koje Grad nudi investitorima, a što je sigurno utjecalo na njihovu odluku o otvaranju proizvodnog pogona upravo u Slavonskom Brodu. Jedna od takvih olakšica je mogućnost i 100-postotnog oslobođenja od obveze plaćanja komunalnog doprinosa za investicije koje donose nova radna mjesta.

Kako je naglašeno na sastanku, Grad Slavonski Brod je otvoren za sve investitore te će im i dalje biti na raspolaganju sa svim potrebnim informacijama vezanim uz mogućnosti ulaganja i razvoj poslovanja na ovom području.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spane 28.11.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • 13.11.2018.

    A u što naša država ulaže ?

  • sitnozubi 13.11.2018.

    a ja vfeč mislio sjeverna koreja

Komentiraj...
Vidi sve komentare