To je to što me zanima!

K. Borovec: Policija je počela istraživati navode Polančeca

Bivši potpredsjednik Vlade je, podsjetimo, optužio ravnatelja policije Olivera Grbića kako je on rekao da bi HDZ trebao pisati anonimne prijave protiv članova oporbe
Vidi originalni članak

Policija poduzima određene mjere i rezultati će biti prezentirani članovima Vijeća za nacionalnu sigurnost. Vjerujemo da istraga neće dugo trajati i da ćemo rezultate brzo predstaviti, rekao je Krunoslav Borovec, glasnogovornik MUP-a za Tportal i tako najavio kako će policija istražiti navode Damira Polančeca. 

Polančec je, podsjetimo, optužio ravnatelja policije Olivera Grbića kako je on rekao da bi HDZ trebao pisati anonimne prijave protiv članova oporbe. U utorak se sastalo Vijeće za nacionalnu sigurnost koje je nakon sastanka reklo da potiče 'sva nadležna tijela da u okviru svoje nadležnosti provjere navodne zlouporabe kaznenopravnog sustava'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ljutatrava 01.06.2011.

    obični policajac za puno manju predstavku ili optužbu anonimnog građanina biva suspendiran,oduzeto mu je automatski 20%plaće do okončanja postupka.a ovo je jdna velika farsa ili oni misle da smo mi p....... u glavu?grbić protiv grbića,moš mislit.

  • walter wolf 01.06.2011.

    Draga naša premijerka, mene malog čovjeka zanima šta bi trebala otkriti istraga, kad svi znamo da od vas 10 na sjednici,5 vas je bilo od prvog dana uključeno u cijeli problem i sad nitko niš nezna...pa jel nemate hreabrosti priznati i reči.." da..bilo je tako,zato i zato...pogriješili smo (ili nismo) " Bespotrebno opet trošite i vrijeme i novac kojeg nemamo (a "Zna se" gdje je završio). I na kraju jedna narodna..Svaka rit dođe na šekret.

  • danijel0505 01.06.2011.

    A kako poliija misli istraživat sama sebe? Baš se pitam kaj će otkrit :) Bagro HDZ-ovska

Komentiraj...
Vidi sve komentare