To je to što me zanima!

K. Zagorec: Novac moram posuđivati da bi preživjela

Supruga generala Zagorca, Klerisa, kaže da teško živi jer mora plaćati odvjetnike. Tvrdi da je slučaj njezinog supruga obični politički proces
Vidi originalni članak

Supruga Vladimira Zagorca, Klerisa, ne želi se pomiriti s kaznom bez ijednog dokaza. Nada se da će Vrhovni sud ukinuti presudu suca Pleše. Klerisa kaže kako optužbe protiv njezina suprugu razaraju obitelj već godinama. Otkako joj je suprug bio u pritvoru ona ga je dva puta došla posjetiti jer nije imala kome ostaviti djecu na čuvanje. Klerisa radi u jednoj bečkoj tvrtki kao savjetnik.
- Teško živim jer plaćam odvjetnike. Moram se snalaziti i posudila sam novac - rekla je Klerisa u intervjuu za Večernji list. Reakcija predsjednika Mesića, tvrdi ona, bila je takva da se iz nje dalo zaključiti da je slučaj Zagorec politički proces. Tvrdi da je istražna sutkinja protuzakonito blokirala njihovu imovinu.
- Riječ je o stanu u Hatzovoj i poslovnom prostoru u Ilici. Nije istina da posjedujemo cijelu zgradu. Tu je i trgovina u Ulici Kralja Držislava koja je kupljena za mali novac - kaže Klerisa.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • sama 05.03.2009.

    klara,sram te bilo!

  • crospyder 05.03.2009.

    e znaš kak mi te žao, ak ti je tak teško prodaj te nekretnine i plati dugove !!!!

  • poglavica 05.03.2009.

    A ŠTO TI MISLIŠ,KAK ŽIVI VEĆINA HRVATA? SAMO ŠTO ONI POŠTENO RADE,PA OPET NEMAJU ZA EGZISTENCIJU...OD LAŽI SE NE ŽIVI...TEBI JE TVOJ DRAGI OSIGURAO EGZISTENCIJU ZA CIJELI ŽIVOT...ZATO TO SAVJETUJEM DA NAM NE DIŽEŠ TLAK TAKVIM IZJAVAMA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare