To je to što me zanima!

Kad Bandić zagrmi: 'Oprao' je redare jer muljaju s parkingom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na zagrebačkom Gornjem gradu za vozače godinama vrijedi zabrana parkiranja automobila. No pojedinci su uz pomoć komunalnih redara doskočili tom problemu
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Gornjem gradu, između crkve sv. Katarine i VI. gimnazije, za sve vozače godinama vrijedi zabrana parkiranja automobila. Postavljena je i ograda.

No pojedinci su uz pomoć komunalnih redara doskočili tom problemu. To je razbjesnilo gradonačelnika Bandića.

- Znate što se događa? Moji komunalni redari su u dogovoru s ljudima u birtijama i remete rad cijele uprave. Ovo je neponovljivo! Bit će smijenjen jedan ili dva čovjeka koji ne rade svoj posao. Kad to učinim, onda će ostali raditi svoj posao. Budite sigurni u to - “grmio” je Bandić na komunalne redare.

Znate što se događa? Moji komunalni redari su u dogovoru s ljudima u birtijama i remete rad cijele uprave. Ovo je neponovljivo, 'grmio' je gradonačelnik Bandić

Iako su se redari pred gradonačelnikom pokušali opravdati da ne mogu spriječiti ljude da se parkiraju na platou, Bandića je to samo dodatno razjarilo.

- Ovo je pitanje elementarne kulture. Ovo je pitanje ravnatelja gimnazije čiji se zaposlenici parkiraju u zaštićenom parku Grada Zagreba i VI . gimnazije. Ovo je srce zagrebačkog štiha i purgera. Zar ćeš se raspravljati s gradonačelnikom?! - nabrajao je ljutito Bandić.

Budući da su auti uništili zelenu površinu, najavio je da će ravnatelju gimnazije tvrtka Zrinjevac fakturirati račun za sanaciju štete. Pročelnik za komunalno redarstvo Davor Jelavić naredio je da se odmah promijeni brava na ogradi. Nakon Bandićeve “grmljavine” auti su otišli.

Idi na 24sata

Komentari 342

  • Hasenfefer 15.03.2013.

    Ovak nekog bedastog ko bandić nisam videl već jaaaaaaaaaaaaako dugo. Kako se stalno pokušava prikazati duhovitim, ajmo po redu. Ljudi grade kuću ispod oraha da se ne vidi na snimci. Pa pametnjakoviću, pa valjda ne uzimate Geofoto snimke kao nekakav dokaz već stanje u Gruntovnici i Katastru. inače orah je BJELOGORIčno drvo pa na jesen lišće otpadne. Znači snimke iz zraka su se trebale raditi zimi kad drveće nema lišća. Pa ne trebaš raditi U NASI da se toga dosetiš. Drugo: pokraj moje kuće na Selački 22/1 na ADRESI JEZERSKA 32 A, B, C, D nalazi se ogromna zgradurina od cca 88 stanova koja je izgrađena na tuđoj zemlji i kao takva se mora rušiti. Da to je Vaš prijatelj Antun Štojs i Kumovi (vlasnik prvo Graditelj-grada, sada Blok-grada) i kao takva se ne može legalizirati. Što rušenje ne krene s konkretnim stvarima (ja nisam dobio nikakav zahtjev za dogovor) a zgradurina s 88 stanova se vidi. Inače gospodin nije osigurao dovoljno parkirališnih mjesta, a BOGamu ni 30 zelenih površina. Znači očekujem HITNO djelovanje MINISTARSTVA Graditeljstva i rušenje iste. Ne bum ja plačal ko budala Komunalnu naknadu, a onda ovakve stvari će se besplatno legalizirati. Malo sutra. USKOK KAJ DELAŠ lp, Damir Bosnar, vlasnik kuće Selačka 22/1

  • mališa 10.03.2013.

    sve je to igrokaz

  • teuta22 09.03.2013.

    To je taj stav! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare