To je to što me zanima!

'Kad je grunulo, jako se zatreslo u dvorani, a novih žrtava nema'

Nakon potresa smo odmah uzeli telefone u ruke i zvali hitne službe da izađu na teren, a za sada nema dojava o stradalima. Ipak, oštećenja ima sigurno, rekao je potpredsjednik Vlade Boris Milošević
Vidi originalni članak

Zamjenik predsjednika Stožera za obnovu od potresa Boris Milošević bio je u vrijeme večerašnjeg potresa na operativnom sastanku Stožera s predstavnicima lokalne samouprave.

POGLEDAJTE VIDEO: Trenutak novog potresa u Petrinji

- Kad je grunulo, jako se zatreslo u dvorani, svi smo zanijemili i čekali da stane, a trajalo je cijelu vječnost, rekao je Milošević za HRT.

Istaknuo je da zasad nemaju dojave o stradalima, ali da oštećenja ima jer je do sada prijavljeno 25.000 objekata oštećenih u potresu koje statičari svakodnevno obilaze. A postavio je i pitanje koja je svrha obilaženja statičara ako se novim potresima samo povećava šteta te istaknuo da su Petrinja, Sisak, Glina i okolica postali jedna velika crvena naljepnica.

STATIČAR IZ PETRINJE: 'Od ovog snažnog udara bit će vjerojatno dodatnih oštećenja'

Ljudi su na spomenutim područjima uplašeni, a sad im se treba pomoći. Potpredsjednik vlade istaknuo je i kako se situacija ne smije politizirati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • It's kišing 07.01.2021.

    Podpredsjednik vlade.. A vidi mu rječnika..

  • vukovar 1991 06.01.2021.

    Naši ne smiju u njihov parlament uci i gledati sjednicu,kamoli uc u vladu i bit netko mozda u njoj šta je i normalno,a ovi teletabisi stave Miloševica za podpredsjednika vlade. E moj Franjo,okreces se kao veš mašina na centrifugi sada

  • tuti fruti 13 06.01.2021.

    Prvo kada govoriš za televiziju i čestitaš božić pravoslavcima onda izvadi ruke iz đepova.Drugo kada te plenki nije naučio da govoriš hrvatski onda će mo te mi naučiti .Nije banija nego banovina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare