To je to što me zanima!

'Kad mi je teško, sjetim se samo kako dižete letvicu'

Premijerka Kosor je posjet Splitu iskoristila da se sastane sa Blankom Vlašić. Kerum je ostao do kraja sastanka jer mu je razgovor bio zanimljiv
Vidi originalni članak

Nakon razgovora u Brodosplitu premijerka Jadranka Kosor se u petak sastala s Blankom Vlašić. Premijerka je sportašici poklonila vazu i cvijeće i rekla da nas Blanka uči kako ne odustati te kako se boriti i savladati prepreke i predrasude.
- Kad mi je teško sjetim se samo kako uporno dižete letvicu. Primite ove poklone s ljubavlju - rekla je Kosor Blanki na sastanku u hotelu Park na kojem su osim Blanke bili njezin otac Joško, njezin trener te splitski gradonačelnik Željko Kerum sa suradnicima. Blanka je Kosor zahvalila na podršci, a premijerka je kako doznajemo od Joška Vlašića uvijek prva slala telegrame podrške Blanki nakon pobjeda. Kosor je obećala da će  Splitu pomoći u organizaciji Atletskog kupa kontinenata koji se održava u rujnu.

KERUM: TEMA SASTANKA JE BILA DOBRA
Željko Kerum je izašao nakon sastanka s Blankom Vlašić i premijerkom te je rekao da bi on već otišao nakon pola sata jer ima obaveze, ali je tema sastanka bila dobra. Kaže da je ostao do kraja jer se pričalo o sportu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • public enemy 19.03.2010.

    haha kakav ljigež od žene ta kosor.stvarno imamo koga i zaslužujemo.

  • superpolicajac 19.03.2010.

    gospdična kosor? a kada je to tebi bilo teško. možda kada si trebala dobiti minimalnu plaću pa je nisi dobila, ili kada je trebalo struju platiti pa si gledala jel ima novaca u novčaniku. ili se možda sekiraš oće li poskupjeti šta pošto imaš jako malu plaću. eh jadna kak mi te žao pošto vidim da si jako socijalno osjetljiva.

  • dozvati1 19.03.2010.

    ....koje žetoniranje s jedne i još više s druge strane.....idem na wc da se olakšam ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare