To je to što me zanima!

'Kad pomislite da ne može gluplje, jadnije i bjednije, stvarnost vas lupi u lice'

Ovo mu može biti olakotna okolnost. Čovjek se vraća u Sabor, vjerojatno će se opet kandidirati na izborima, komentirao je za N1 novinar 24sata Denis Mahmutović korupcijsku aferu bivšeg međimurskog župana
Vidi originalni članak

Kad pomislite da ne može biti gluplje i jadnije i bjednije, stvarnost vas lupi u lice. 10.000 kuna… Treba li njemu taj novac? - komentirao je uhićenje i korupcijsku aferu međimurskog župana za N1 novinar 24sata Denis Mahmutović.

Posavec će vjerojatno nastaviti svoju političku karijeru.

IZ REMETINCA U SABORSKU KLUPU Matija Posavec nakon ostavke ide u Sabor! A vjerojatno će se opet kandidirati i za župana

- Ovo mu može biti olakotna okolnost. Čovjek se vraća u Sabor, vjerojatno će se opet kandidirati na izborima - dodao je.

- Ovo je država apsurda, čudio bih se da Posavec ne nastavi svoju političku karijeru - dodao je Telegramov novinar Andrej Dimitrijević.

Podsjetimo, sada bivšeg međimurskog župana Matiju Posavca USKOK tereti da je primio 10 tisuća kuna mita kako bi Josipu Kobalu omogućio da ostane na položaju člana upravnog vijeća Županijske uprave za ceste Međimurske županije. 

ISTRAŽITELJI IH SNIMILI O čemu su razgovarali Posavec i Kobal? 'Evo ja sam ti od sebe donio 10 hiljada. Isprobaj me'

Uz to, tereti ga se da je nagovarao pročelnika Milorada Novkovića da zaposli nećakinju njegove poznanice. Posavec je i u Upravnom odjelu za opću upravu i imovinsko-pravne poslove Međimurske županije tražio da se zaposli žena koja nije prošla na natječaju nakon čega je natječaj u potpunosti poništen i ponovljen, a te je žena unaprijed dobila testove kako bi mogla dobiti posao.

Posavec je nakon ispitivanja u USKOK-u sve priznao i dao ostavku na mjesto župan, a sada odlazi u Sabor.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Turbojunkie 13.09.2021.

    Mala zemlja za veliki lopovluk. To nije nikakva vijest, ovaj nije zaslužio pažnju medija za tu siću, to mu je valjda trebalo za diplomu. Nemojte nas zamarat sitnom krađom, samo kapitalnim, bar milijun recimo. Sad može u sabor kad je pokazao da voli primati.

  • Selo_malo 12.09.2021.

    Čim veća lopina, viša politička funkcija u Hrvatskoj. Primjera je bezbroj

  • Lavljeoči 12.09.2021.

    Uskok lovio krticu a ulovili krta kapitalca borca protiv korupcije

Komentiraj...
Vidi sve komentare