To je to što me zanima!

Kad te Vladimir Šeks napada, onda su ti svi grijesi oprošteni

Kao neformalni lider ljevice, kako mu je počeo tepati Plenković, šef države nije mogao poželjeti bolji dar od Šeksove prijetnje opozivom. Ovakvi Šeksovi opsesivni napadi apsolutno odgovaraju Milanoviću
Vidi originalni članak

Da je Vladimir Šeks prošloga petka zatvorio oči i prepustio se sanjarenju, mogao je zamisliti ostvarenje svojih najslađih snova. Mogao je zamisliti kako Hrvatski sabor izglasava nepovjerenje predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 03.07.2021.

    Eto, Šeks preko Milanovića opet došao u žižu događanja, jer bi inače bio zaboravljen. No, Šeks zaboravlja da je Milanović izabran sa preko milijun glasova. Ne vjerujem da bi narod šutke gledao njegovo naprasno smjenjivanje od HDZ-a, tim više što je Milanović postao vođa oporbe, jer druge oporbe kao da i nema. Sjećam se Tuđmana i nepriznavanje legalno izabranih gradonačelnika Zagreba, čak četvorici, što nadobuni Šeks nije onda smjenio Tuđmana, a imao je veliki razlog za to, jer je Tuđman kršio Ustav. Ali naravno bio je onda manji od makovog zrna, mali od palube, a sada se razbahatio, no Milanović ga ne doživljava. E pa probajte smijeniti Milanovića ako se usudite,  kako Šeks tako i Plenković!!! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare