To je to što me zanima!

Kadirovljevi sinovi s puškama u Mariupolju: 'Vrijeme je da se dokažu u pravoj borbi u ratu'

Sinovi čečenskog lidera imaju 14, 15 i 16 godina. Za sada se njegovi sinovi u Ukrajini drže daleko od prve crte i uz velike mjere osiguranja
Vidi originalni članak

Sinovi čečenskog vođe Ramzana Kadirova stigli su u ukrajinski okupirani grad Mariupolj. Na snimci koju je objavila novinska agencija Nexta vide se kako naoružani puškama poziraju pred kamerom. Sinovi čečenskog lidera imaju 14, 15 i 16 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Unuci prvog predsjednika Čečenske Republike Ahmata-hadži Kadirova, s mojim dragim nećakinjama i braćom, posjetili su punktove na kojima borave čečenski borci u oblasti sjeveroistočnog vojnog okruga Donbasa. Čečensku delegaciju predvodi ministrica kulture Aiša Kadirova (Ramzanova kći, op.a.) - rekao je Kadirov, koji je pojasnio kako su njegovi sinovi razgovarali i s čečenskim vojnicima u Ukrajini.

- Unuci Ahmata Kadirova izrazili su iskrenu zahvalnost vojnicima na njihovoj hrabrosti i odanosti predsjedniku Rusije. Vojnici su govorili o svojem uspjehu u izvršavanju zadataka. Izražavam iskrenu zahvalnost mojoj voljenoj mami na njenom senzibilnom odnosu prema vojnicima otadžbine. Neka je Svevišnji nagradi za njenu dobrotu - rekao je Kadirov.

MOBILIZIRANI RUSI GINU, RODBINA TVRDI: 'Poslali su ih u rat bez obuke, ni hranu im nisu dali... Pa nitko od njih nije znao držati strojnicu...'

Podsjetimo, Kadirov je nedavno izjavio kako će svoje maloljetne sinove poslati u Ukrajinu na bojišnicu da bi se borili uz rusku vojsku.

- Vrijeme je da se dokažu u pravoj borbi i ja samo mogu pohvaliti tu njihovu želju. Uskoro će ići na prvu crtu bojišnice i bit će na najtežim linijama. Vojna obuka mojih sinova počela je davno i sad je vrijeme da iskuse pravu borbu - objavio je tad Kadirov uz snimku koja prikazuje njegove sinove kako pucaju iz različitog oružja tijekom obuke.

Međutim, za sada se njegovi sinovi u Ukrajini drže daleko od prve crte i uz velike mjere osiguranja. Inače, Međunarodni kazneni sud korištenje djece mlađe od 15 godina u sukobima smatra ratnim zločinom, no Rusija ne priznaje njegovu nadležnost. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 20.10.2022.

    Nadam se da ce se vratit ali u dijelovima, pa nek ih caca sastavlja.

  • justice89 19.10.2022.

    Nece ovi vidit prve linije ,ovo je samo patka za naivne ljude

  • razmislite 19.10.2022.

    Ubrzo ces tiostat bez sinova sto je jako dobro jer zlo se treba unistit

Komentiraj...
Vidi sve komentare