To je to što me zanima!

Kajin: 2010. će biti gora i vrag će tada doći po svoje

Opozicija je u Saboru tražila odgodu plaćanja stambenih kredita u 2009. za one koji su izgubili posao. Vlada kaže da banke te mjere pripremaju
Vidi originalni članak

Pred saborskim zastupnicima našao se SDP-ov prijedlog zakona kojim se traži da se zbog financijske krize ljudima koji ostanu bez posla odgodi otplata stambenih kredita u 2009. godini. Vlada odbija ovaj prijedlog i obrazlažu da se u paketu antirecesijskih mjera poseban naglasak daje oživljavanju tržišta nekretnina i stambenom zbrinjavanju građana. HDZ-ovci smatraju da nema potrebe za zakonom koji bi banke tjerao na takav potez kad one same takvu mjeru već pripremaju. Crne prognoze iznio je IDS-ov Damir Kajin, koji ističe da će 2010. godine situacija u zemlji biti još gora te da će "vrag doći po svoje". Pribojava se da bi ljudi nakon predsjedničkih izbora mogli "jurišati na bankarske i državne institucije".
- Daj Bože da čim prije dođe MMF pa da sreže javnu potrošnju i one koje su nas do ovog doveli! - zavapio je Kajin.
Dok se u zemlji postavlja pitanje isplata plaća i mirovina, IDS-ovac poziva sindikate da pristanu na smanjenje plaća od 6 posto ističući da moraju biti sretni ako će na tome ostati. Oporba se slaže u ocjeni da je Hrvatska na koljenima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • luna2 18.03.2009.

    oooddaaaaa vrag već dugo pobira svoje,a 2010 g.bude prešel na ove s putrom na glavi

  • dozvati1 18.03.2009.

    ti ili si glup ili slijep,pa vrag je već odavno tu,ajde okreni se malo oko svoje osi,protrljaj oči i nemoj spavati ,jer sve te godine od kada je vrag ovdje ti spavaš -ne trabunjaj ubuduće bez veze,jer si se očito sad probudio kada je kasno-

  • bluesky 18.03.2009.

    OOO vragvampamet posrka nesposobnjakovići jedni!!A KO NAS JE DOVEJA DO OVOG, JEL MOŽDA MOJA BABA hijene jedne a di ste vi sidili sve ove godine i primali deeeebeeele plaćetine dok je raja upozoravala što će se dogoditi ali malog čovika nitko ne sluša?Sad je voda došla do grla.kaže kajin vrag će doći po svoje e pa neka i vrime je da vas sve iz sabora odnese u svojoj torbi što dalje od Hrvatske di nećete napravit ovoliko štete!!Nama je vrag u novčanicima i na računima već osamnaest godina i dogodine neće bit ništa drugačije.može samo vama biti manje da žderete,pijete i vozite se na naš račun,pijavice jedne!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare