To je to što me zanima!

Kajin: Trebamo radikalnu decentralizaciju Hrvatske

Damir Kajin je političar 'bez dlake na jeziku'. On kaže da mu slogan može biti 'j.... i pošten'. Nije se obogatio od politike. Vozi 6 godina stari Renault
Vidi originalni članak

Rođen je 2. veljače 1962. u Kopru. Završio je srednju Upravnu školu. Od 1995. godine je zastupnik u Zastupničkom domu Sabora Republike Hrvatske. Nakon trećesiječanjskih izbora 2000. ponovno je izabran za saborskog zastupnika gdje obavlja dužnost predsjednika Kluba zastupnika IDS-a, a i potpredsjednik je IDS-a u trećem mandatu. Za zastupnika je izabran i nakon izbora 2003. Živi u Buzetu.
Prihode u proračunu bi povećao novim porezima, rješavanjem rada na crno, obračunom s korupcijom i radikalnom decentralizacijom države. Zalaže se za prekid sadašnjeg modela subvencionirane brodogradnje i poljoprivrede.
Od imovine ima stan od sto četvornih metara u Buzetu i poljoprivredno zemljište od 1.300 četvornih metara. Uz plaću od 16 tisuća kuna, vozi šest godina staru Renault Lagunu. Ima pokretnine vrijedne 15.000 eura. Supruga  vozi Fiat Mareu staru 12 godina i vlasnica je tvrtki Creatrics i Forum dizajn. Plaća joj je tri tisuće kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare