To je to što me zanima!

Kako je pao Nadan Vidošević: Otkrivamo pravo lice ljepotana

Ključni suradnici nisu izdržali pritisak i opisali su kako je Vidošević došao do golemog imetka... Tajnu njegove imovine istražiteljima su otkrili jataci
Vidi originalni članak

Ivo Sanader pogriješio je kad je poželio postati nevidljiv i pobjeći s funkcije. Nadan Vidošević pogriješio je kad je poželio funkciju predsjednika i time postao previdljiv.

Tajnu njegove imovine istražiteljima su otkrili jataci. Donosimo životnu priču čovjeka “lepog kao greh”, koji je, čini se, mogao odoljeti svemu osim iskušenju.

Otkrivamo i zašto Peđa Grbin voli samo teoriju velikog praska. Karl von Habsburg, čije troje djece ima hrvatska srednja imena, opisuje kako je živio od vođenja kvizova što je, kaže, donekle “nemonarhijski posao”. Otkrivamo i kako će Vlada prodati, a ne kupiti, dionice Ine. Imamo i raspravu hetero i gay para, a tu je, bili jedno ili drugo, bezglutenska dijeta, s kojom možete skinuti 10 kg mjesečno.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • IvanKabalin_1 17.11.2013.

    Pravna stuacija u vezi patenta “Poboljšanje dežača britvice” broj p921162a od 2.11.1992. Na trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem R1-55/96 vodi se postupak za zabranu piratske trgovine Gillette-a i Willkonsona. Zahtjev je odbijen isključivo – temeljem ništavnog (pravno nepostojećeg) pravnog akta. Normalan postupak – odbija se voditi. Nego se vodi postupak u skladu: Slobodna Dalmacija http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20030607/temedana03.asp

  • IvanKabalin_1 17.11.2013.

    Čudni kriteriji prioriteta Po kojim kriterijima su sve ove afere došle na red, iako se dobro zna da se "preko" Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo iz Hrvatske "izvlači" milijarde dolara godišnje. Svi hrvatski političari čudno se ponašaju, i mirno (nezainteresirano) gledaju na aktivnost Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo i njegovih čelnika. Ne zanima ih što taj zavod, od svog postojanja, niti jednom građanu Hrvatske uključujući i znanstvene institute nije izdao niti jedan jedini PRAVOVALJANI PATENT (na kojem se može zaraditi). Šokiran sam tolikom neodgovornošću hrvatskih političara. Obilje materijala koji o tome govore, svatko može naći ako u bilo kojoj internet-tražilici (preporučujem Google) upiše: p921162a i/ili gillete ukrao hrvatski patent .

  • zdenko ivankovic 17.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare