To je to što me zanima!

Kako se snimaju scene seksa: "Sorry ako mi se ne digne..."

Glumci nemaju problem sa snimanjem scena seksa, a neki imaju urnebesna iskustva. Većina ih tvrdi kako na setu ima strasti koliko i na nudističkoj plaži
Vidi originalni članak

Iako su na velikom platnu golišave scene veoma erotične, većina hrvatskih glumaca tvrdi kako na setu ima strasti koliko i na nudističkoj plaži. 

Prvu scenu seksa zvijezda Grlićeva filma “Neka ostane među nama” Nataša Dorčić odgumila je s tadašnjim dečkom Svenom Medvešekom na sijenu u “Dirigentima i muzikašima”, a u “Mrtvoj točki”, s Goranom Grgićem, glumi izbjeglicu koja na nagovor mladića pristaje nastupiti u peep showu:

"Bilo je zahtjevno jer smo morali dugo dahtati, glumiti seks, svršavanje i razgovor nakon toga, a sve u jednom kadru. Sve smo dobro isprobali prije snimanja pa smo, na opće čuđenje, završili sa samo tri ponavljanja", rekla je jednom.

Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mangup@dj 31.05.2015.

    morale bi glumice na praksu kod tine i sevke da ih nauče kako se to radi pred kamerama

  • pozuri_polako 31.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Red_October 31.05.2015.

    zasto tinu ste cenzurirali 24 sata?? sta je ona tolko posebna da se o njoj nemoze pisat dok vi blatite onu trojicu tipova?

Komentiraj...
Vidi sve komentare