To je to što me zanima!

Kako su prizemljili avion Air Francea? 'Bombom' od papira

Avion koji je s Mauricijusa letio za Pariz sletio je u Mombasu jer je predmet pronađen u WC-u bio sumnjiv. Ispostavilo se da je riječ o neslanoj šali dva putnika
Vidi originalni članak

Vijest o bombi u zrakoplovu Air Francea cijeli je svijet digla na noge. Avion koji je s Mauricijusa letio za Pariz morao je sletjeti u kenijsku Mombasu jer je predmet pronađen u zahodu bio sumnjiv. Ubrzo se ispostavilo da je riječ o lažnoj uzbuni, a dan poslije postalo je jasno da je sve bila neslana šala dvoje putnika.

Francuska policija je u ponedjeljak privela muškarca i ženu koje se tereti da su od kartona, papira i kuhinjskog timera napravili lažnu bombu i stavili ju u zahod. 

Privedeni muškarac navodno se predstavio kao umirovljeni policajac, javlja The Local

Protiv "šaljivdžija" Air France je podnio tužbu zbog ugrožavanja života putnika kojih je u zrakoplovu bilo čak 459 zajedno s još 14 članova posade.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Jyrki23 21.12.2015.

    pa hvala bogu da je sala,jer da se stvarno radi o bombi sigurno nebi bila na nekom mjestu gdje se vidi i nitko nebi znao o njoj dok nebi bilo kasno,koji terorist najavljuje teroristicke napade i bombe u avionima,skolama i slicno...

  • Babaluji x 21.12.2015.

    od šale na robiju sa njima , al ih razdvojiti da se tih 20 godina i ne vide

  • mazaluna 21.12.2015.

    Zatvotriti ij na godinu dana u samicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare