To je to što me zanima!

Kakva ga sudbina čeka: Fatalna Ruskinja preuzima Agrokor

Rusi su spremni dati novac za nastavak poslovanja: Tjednik Express u petak otkriva kakva sudbina čeka Agrokor. Prvo ulazi Sberbanka, pa Putinovi ljudi
Vidi originalni članak

Rusi su spremni dati novac za nastavak poslovanja te na taj način i kroz vlasničko preslagivanje potpuno preuzeti kontrolu, otkriva Express.

- A onda će oni u miru prodavati imovinu. Poznavajući njihov poslovni model, udjeli će prvo biti prodani nekim fondovima iza kojih dobro skriveni stoje oni povezani s bankom i Putinovim krugom, a onda će oni uz zaradu preprodati nekom na Zapadu - objašnjava nam dobro upućeni sugovornik. Rusi će na čelu novog Agrokora, prilično očišćenog od 56 milijardi kuna dugova, željeti nekog pouzdanog. Iako konačno ime još nije poznato, navodno je najizglednija hrvatska poduzetnica Oksana Dvinski.

Dvinski je šira javnost upoznala u vrijeme kad se zakotrljala afera s padom vlade Tomislava Karamarka. Ona je prijateljica Karamarkove supruge Ane Šarić, a upravo je Karamarko putovao s njima u Finsku kad je ruski kapital na mala vrata želio preuzeti udio u finskoj nuklearci preko male tvrtke Migrit energija na čelu s Dvinski. Ostatak u Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 74

  • sexy_trubadur 30.03.2018.

    ma jok ,dolazi putin da vidi sta se desilo sa njegovim s300 raketama ,,,adeze mislio ,uzmi zamuljaj ruse i sakrij se u NATO chupak ,misleci da ih putin nece naci ,....e ne ide to tako

  • ljubica ljubičica_1 30.03.2018.

    I ja bi voljela da Rusi preuzmu Agrokor.Biće reda.

  • 30.03.2018.

    Gdje su ONI što su znali reći ''Sve za Hrvatsku, a Hrvatsku ni zašto''!!!!!:);)

Komentiraj...
Vidi sve komentare