To je to što me zanima!

'Kakvi to vidioci kažu da će Gospa u 16h poslati poruku?'

Papa Franjo je, kad se vraćao iz Sarajeva, rekao da je njegov prethodnik utemeljio komisiju koji je obavila istraživanje te da bi uskoro trebali odlučiti o Međugorju
Vidi originalni članak

Kakvi su to vidioci koji nam danas kažu da će Gospa sutra u četiri sata poslijepodne poslati poruku? To nije kršćanski identitet. Zadnja riječ Božja zove se Isus, i ništa nakon toga. Gospa ne šalje izaslanike, rekao je u utorak na misi u povodu svete Marte papa Franjo, piše La Repubblica. 

Iako nije izričito spomenuo Međugorje, Repubblica podsjeća da je papa Franjo, u subotu kada se vraćao iz Sarajeva u Vatikan rekao novinarima kako je njegov prethodnik Benedikt XVI. utemeljio komisiju koji je obavila veliko istraživanje na temelju kojeg bi uskoro trebali donijeti odluku o Međugorju. 

Podsjetimo, 24. lipnja 1981. godine šestero mladih, Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković i Milka Pavlović, rekli su da im se ukazala Majka Božja na brdu Crnica, u Međugorju. Službeni stav Vatikana o Međugorju se i dalje čeka. 

Idi na 24sata

Komentari 508

  • Milili 10.06.2015.

    Papa prolupao!!!!!!!!!!!!

  • user_140683 10.06.2015.

    Pa i vidjelice imaju svoje radno vrijeme. Pa ne može se Gospa pojavljivati kad se njoj prohtije!

  • polaris 10.06.2015.

    mogu reci samo ovo: onaj koji muti zna da i onaj drugi isto muti

Komentiraj...
Vidi sve komentare