To je to što me zanima!

Kalamburin iskaz: Mladineo mi je rekao da potpišem i isplatim

Moraš potpisivati sve naloge koje će nam slati Odlagalište sirovina! I to potpisuješ pod materijalnom i krivičnom odgovornošću, opisala je Kalambura Mladineov nalog
Vidi originalni članak

Istražiteljima Uskoka nesuđena šefica Fonda za zaštitu okoliša, Sanja kalambura, ispričala je da ju je Vinko Mladine prisiljavao da potpiše sve naloge vezane za isplatu od tvrtke Odlagalište sirovina. Njezin iskaz bio je jedan od ključnih argumenata na temelju kojeg su podigli posljednju optužnicu protiv Mladinea kojeg terete da je oštetio Fond za 45 milijuna kuna. 

Uz Mladinea za malverzacije terete i direktora Odlagališta sirovina Mihu Zrnića Marinovića. Kalambura je u Uskoku ispričala kako ju je Mladineo prisiljavao da potpisuje naloge za isplatu te joj je i prijetio da će snositi posljedice jer ga odbija poslušati, piše Jutarnji list.

- Moraš potpisivati sve naloge koje će nam slati Odlagalište sirovina! I to potpisuješ pod materijalnom i krivičnom odgovornošću - ispričala je u ožujku prošle godine Kalambura u Uskoku. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • vitaminix 29.07.2012.

    za ovu se zauzimala holy??

  • cico-d 29.07.2012.

    naučili je da bude poslušna i krade pa sada je jasno zašto su je i iz nove vlade htjeli , čak i protuzakonito , na isto mmjesto zaposliti !

  • peter_1 29.07.2012.

    45 miliona pa čovjek da ne povjeruje možda 4500 kuna ali šta je za njih 4500 kn oni odmah 45 miliona ukradu i nikom ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare