To je to što me zanima!

"Kalelarga može pričati, ali ja ne moram na sve odgovarati"

Zadarski gradonačelnik nije želio komentirati optužbe o navodnim nepovoljnim kreditima koje su HAC i ARZ podigli. Nije htio reći je li bio na razgovoru u Uskoku
Vidi originalni članak

Zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta nije želio komentirati optužbe o navodnim nepovoljnim kreditima koje su HAC i ARZ podigli 2009.

U emisiji Radio Zadra “Pregrijavanje” nije želio govoriti o optužbama Mijata Stanića, šefa Nezavisnog cestarskog sindikata, koji je najavio prijavu protiv Kalmete.

- Protiv njega sam podnio tri kaznene prijave i srest ćemo se na sudu. Čovjek vjerojatno ima i političkih ambicija ili štiti sebe pa viče na drugoga, kako se njega ne bi diralo - rekao je Kalmeta. Nije htio reći je li bio na razgovoru u USKOK-u.

- Ako sam bio i ako ću biti, to su pitanja o kojima Kalelarga može pričati, ali ja na baš svako pitanje ne moram odgovoriti - bio je kratak. Dodao je da ga opterećuju pitanja razvoja Zadra i smanjenje nezaposlenosti.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 22.11.2013.

    Cijelo vrijeme me kopka njegova nedodirljivost. U svakoj drugoj aferi ispliva njegovo ime, a on slobodan. Koga zapravo love, tko je siva eminencija hrvatske korupcijske hobotnice? Ili točnije rečeno, što ovaj zna o onima iznad sebe da ga ostavljaju na miru?

  • yocko 22.11.2013.

    Do Božiča je on u Remetincu,garant.

  • 22.11.2013.

    Nešto tu ima,.................., a i vrh HDZ-a već se distancirao od Kalmete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare