To je to što me zanima!

Kalinić je namjestio natječaj za posao Nenadu Ivankoviću?

Ured Pavla Kalinića traži savjetnika. Navodno je natječaj prilagođen za Ivankovića, bivšeg glasnogovornika Holdinga. Kalinić kaže da je priča o namještanju glupost
Vidi originalni članak

Pavle Kalinić, pročelnik za hitne situacije, traži savjetnika koji će mu “koordinirati poslove zaštite i spašavanja s nadležnim tijelima i službama”. Mora imati magisterij iz humanističkih i društvenih, obveza je iz natječaja. Kako doznajemo, natječaj je prilagođen za Nenada Ivankovića, bivšeg glasnogovornika Zagrebačkog holdinga, koji ima titulu magistra filozofije. Ivanković je dao ostavku na mjesto glasnogovornika 2008., nakon što je Slobodan Ljubičić otišao s mjesta šefa uprave. Postao je pomoćnik direktora Robnih terminala. Među poznavateljima gradske uprave poznato je da je Ivanković većinu radnog vremena provodio u upravi. O mogućem prelasku u Kalinićev ured nije želio govoriti. 

- Ne znam što ste čuli, ali svoj privatni život neću komentirati. Na to imam pravo. A vašu informaciju neću ni potvrditi ni demantirati - rekao nam je Ivanković. Kalinić je kazao da je namješten natječaj glupost te da se može javiti tko želi i da je uvjet magisterij jer tu titulu ima većina novih diplomanata.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mirjana2902 20.03.2011.

    daj gonite se više svi u ku......c samo si fotelje međusobno namještate a da nemate ni osnovne škole pa ni osn. kulture bagro jedna zato i jesmo u govnima što ima previše kancelarijskih parcova i neradnika niškoristi treba vam sad na izborima svima otkaz podjeliti i da idete nešto normalno radit a ne skrivat se po kancelarijama i primat dobru plaću od nas poreznih obveznika sramote društva ovog!!!!!

  • dkatica2 20.03.2011.

    ovaj kalinić je obični jebivjetar

  • skviki 19.03.2011.

    koji smo mi jadan narod,čista jad i bjeda kada nam ovakvi vode "hitne intervencije" i "koordinacije" ....ivanković i hitna intervencija dva različita pojma ,zajedno sa kalinićem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare