To je to što me zanima!

Kalinić: Ne znamo je li požar zapalio Bernardić ili Milanović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Pavle Kalinić rekao je kako se uzrok požara ne može znati do kraja istrage, ali je naveo i neke 'sumnjivce'...
Vidi originalni članak

Još sinoć oko 22 sata je situacija oko požara riješena. Tamo imate razne materijale, svaki morate razbacati i zaliti vodom. To je u završnoj fazi. Razgovarali smo s direktorom, sutra se nastavlja proizvodnja, sve je pod kontrolom, rekao je pred zgradom CIOS-a pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Pavle Kalinić

Pohvalio je suradnju vatrogasaca Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Ministarstva obrane i Gradske uprave i gradonačelnika. 

Na upit novinara zašto su vatrogasci pozvani tek sat vremena nakon izbijanja požara, Kalinić je rekao kako je to klasična dezinformacija, kao i ona da je u ponedjeljak ranjeno troje vatrogasaca. Kazao je kako je ozlijeđen samo jedan nakon što mu je pepeo ušao u oko. 

- Nismo sigurni je li to zapalio Bernardić ili Zoran Milanović, ali to će pokazati daljnja istraga... Ma ne, ne znamo još što je uzrok, ali se zna da je vatra krenula tamo gdje su bili plastični odbojnici automobila, a onda se proširilo na hrpu pokraj u kojoj su bili sprešani automobili - rekao je Kalinić. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • ljubica ljubičica_1 16.04.2014.

    Bernardić je zaboravija ko je godinama vlado gradom.A ko je ministar okoliša.

  • ćazim_1 15.04.2014.

    Šteta da se ovaj ne kandidira za predsjednika. Niz bi bio uistinu kompletan.

  • Marko Vu 15.04.2014.

    Kaliniću, nisi baš duhovit, malo više poštovanja prema sebi i drugima ne bi falilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare