To je to što me zanima!

Kalinić priznao policiji da je greškom ubio mladića?

Kalinić je navodno hrvatskoj policiji priznao da je trebao ubiti Ivana Delića. No zabunom je ubio mladića koji je sjedio u blizini i imao istu majicu
Vidi originalni članak

Sretko Kalinić je navodno hrvatskoj policiji priznao da je u kolovozu 2008. trebao ubiti Ivana Delića, kojeg u Srbiji sumnjiče da je plaćeni ubojica crnogorske mafije, pišu srpski mediji. No, kako piše Blic, Kalinić je zabunom ubio nevinog mladića. Ubojica je ušetao u kafić Palma u Budvi. Imao je periku i slamnati šešir. Prišao je stolu za kojim su sjedila tri prijatelja Goran Pejović (29), V. G. i Vojkan I. Ubojica je u Pejovića ispalio šest hitaca. Pucao je i u Vojkana I., a zrno je okrznulo i V. G. Nakon što je pobjegao, za njim je pucalo nekoliko gostiju kafića. Među gostima je bio i Delić koji je za ubojicom i potrčao, ali mu je ovaj pobjegao. Policiji je odmah bilo jasno da je Pejović ubijen greškom. Mladić nije imao čak ni kaznu za parkiranje, a u Budvu je došao s prijateljima na odmor. Navodno je Kalinić sada priznao da je po nalogu trebao ubiti Delića, a mladića je ubio jer je imao sivu majicu kao i Delić koji je sjedio za susjednim stolom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • majabgsk 23.06.2010.

    iskreno se nadam da ce preziveti kako bi mogao biti kaznjen za sva zlodela koja je ucinio.

  • 11 BILI 23.06.2010.

    Eto ljubitelji EU zar nevidite skim nas zele skupa strpati u tu mafijasku tvorevinu. ta tvorevina donosi samo kriminali koji se sa istoka siri prema zapadnoj europi. zasto bi kerum placao nekoga 100 kuna na dan kad ce mu sutra doci poljak koji ce radit cili dan za 50 kuna. znam to jer su ti poljaci poplavili svedsku drzavu i rade za bagatelu a spavaju u svojim autima ili auto-kucicama.....ali tako nije samo u svedskoj tako je u svim zemljama EU koje su malo jace ekonomski.

  • tinamandolina 23.06.2010.

    i sad ga čuvaju i njeguju u bolnici kao da je neki dobrotvor,nema veze kaj je on radio drugima...ma fuj,nadam se da neće preživjeti,takvi ne zaslužuju život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare