To je to što me zanima!

Kaliniću jaka zaštita zbog straha od Luke Bojovića?

Od zračne luke u Surčinu do Beograda koristili su više lažnih kolona automobila.Navodno je Luka Bojović (36) planirao napad na Sretka Kalinića
Vidi originalni članak

Sretka Kalinića, jednog od organizatora ubojstva srpskog premijera Zorana Đinđića, kojeg su u noći na srijedu izručili Srbiji, prevezli su u Beograd avionom srpske Vlade. Pratila su ga petorica srpskih specijalaca, a pod jakim osiguranjem dovezli su ga na zagrebački aerodrom. Kalinića, koji je nosio pancirku, od srpskog aerodroma prevezli su blindiranim automobilom. Od zračne luke u Surčinu do Beograda koristili su više lažnih kolona automobila. Kalinić je, prema pisanju Blica, bio pod jakim osiguranjem jer je navodno Luka Bojović (36) novi predvodnik zemunskog klana, planirao napad na njega.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JerkoKC 25.08.2010.

    Članovi te Zemunske bande slobodno šeću po Hrvatskoj,a nekima je Franjo \"poklonio\"i imanja za male novce.

  • aura 25.08.2010.

    Šte se mene tiče, mogli su ga i ubiti, i onako ne zavređuje da živi kad je tolike zvjerski pobio. Mogli su ga u zatvoru dobro namlatiti, ocjediti što više korisnih informacija i onda nek putuje u Srbiju bez toliko osiguranja koje se naplaćuje iz naših đžepova. Bolje je bilo taj novac iskoristiti u neke humane svrhe.

  • jasy 25.08.2010.

    pa ja bi bolje bila mrtva nego bila 70 g u zatvoru nece ni dozivit toliko

Komentiraj...
Vidi sve komentare