To je to što me zanima!

Kalmeta: Neću biti na izbornoj listi HDZ-a, to je moja odluka

To je isključivo moja osobna odluka. Nitko iz vrha stranke od mene nije tražio da to učinim, rekao je Kalmeta i dodao da je dobio puno razumijevanje od predsjednika stranke Andreja Plenkovića
Vidi originalni članak

Zadarski gradonačelnik i jedan od istaknutijih članova HDZ-a Božidar Kalmeta potvrdio je za Radio Dalmaciju kako se na predstojećim izborima neće pojaviti na predizbornoj listi HDZ-a za 9. izbornu jedinicu.

- Točno je, neću biti na listi za devetu izbornu jedinicu. To je isključivo moja osobna odluka. Nitko iz vrha stranke od mene nije tražio da to učinim - izjavio je Kalmeta te istaknuo kako je dobio puno razumijevanje čelnika HDZ-a Andreja Plenkovića.

Istaknuo je da odluka nema veze s optužnicom koja ga tereti za izvlačenje 15 milijuna kuna iz tvrtki za održavanje i gradnju cesta. Istaknuo je kako će njegova neovisnot biti dokazana. Ista ta optužnica postojala je i prije osam mjeseci i unatoč tome ja sam u 9. izbornoj jedinici dobio ogroman broj preferencijalnih glasova, kazao nam je Kalmeta.

Kalmeta je rekao i da povlačenjem s liste HDZ-a za 9. izbornu jedinicu želi dati priliku novim ljudima iz HDZ, prenijela je Radio Dalmacija.

Idi na 24sata

Komentari 161

  • UNPROFOR 09.08.2016.

    Ti si trebao biti na listi koristnika zatvorske ćelije i na ni jednoj drugoj !

  • SamoJedanPoljubac 09.08.2016.

    Kako ide ona pjesma??Nekako otprilike ovako : "Lažeš dušo,lažeš k...".Ma Kaljmeti je "uljudno zamoljen" da se makne,ali trčećim korakom.Plenki radi odličnu stvar rješavajući se negativnih tereta prošlosti.Da još samo malo očisti taj isti teret oko sebe bio bi super.

  • Soliterba 09.08.2016.

    sigurno ide dojava uskoka... hahah kome vi farbate oci...

Komentiraj...
Vidi sve komentare