To je to što me zanima!

Kalmeta nosi Pradu: Ali s rasprodaje za 1980 kuna!

Ministri u hrvatskoj Vladi vole nositi “šminkerske” cipele koje stoje između 1500 i 2000 kuna. Neki kupuju na sniženjima, a neki imaju cipele po mjeri
Vidi originalni članak

Narančasta naljepnica s cijenom od 1980 kn zalijepljena na potplatu cipela ministra Božidara Kalmete otkrila je da muški članovi Vlade vole skupe i “šminkerske” cipele, baš kao i većina žena koje su spremne podići kredit kako bi kupile par koji im se sviđa. Kalmeta se odlučio za Pradine cipele. Njegov kolega Berislav Rončević nosi cipele zagrebačkog postolara Igreca. Igrecove cipele nosi i ministar financija Ivan Šuker. Rončević nam je otkrio da najskuplje cipele u Vladi nosi Darko Milinović, koji nam nije htio reći koliko ih je platio.
- Gori ste od žena. Kupujete skuplje cipele nego mi a još i znate tko kakve nosi - rekla je Rončeviću ministrica Ana Lovrin dodajući kako njene stoje “tek” 1000.

SANADER NOSI GUCCI I FERAGAMO
Premijer Ivo Sanader, pokraj finih odijela, posebno dizajniranih košulja s izvezenim inicijalima i luksuznih satova, voli i kvalitetne cipele. Zato kupuje Guccijeve modele. Navodno premijer ljeti voli nositi mokasine Ferragamo koje stoje oko 750 eura.

DARKO MILINOVIĆ KUPUJE "ŠPICOKE"
Ministar Berislav Rončević kaže kako najskuplje cipele ima ministar zdravstva Darko Milinović. Iako nije htio otkriti koji model nosi i koliko stoje, doznali smo da Darko Milinović kupuje u trgovini cipela Guliver u Zagrebu. Cijena njegovih cipela je od 1500 do 2000 kuna.

KALMETA JE PRADINE CIPELE KUPIO NA SNIŽENJU
Na Kalmetinim cipelama vidi se narančasta naljepnica s iznosom od 1980 kuna koju ministar nije skinuo s đona iako je cipele već dobrano iznosio. Prije su, piše također na naljepnici, Kalmetine cipele stajale gotovo 3000 kuna.

RONČEVIĆU KROJE CIPELE PO MJERI
Ministar Berislav Rončević na potplatu nosi srebrnu etiketu s ugraviranim imenom privatne zagrebačke postolarske radnje Cipele Igrec. U radnji kažu kako sami i ručno izrađuju svaki par cipela. Rade isključivo muške cipele, koje stoje oko 1500 kuna.

MILANOVIĆ VOLI CRNE CIPELE I CRVENE TENISICE

U službenim prigodama šef SDP-a Zoran Milanović uz odijelo nosi lakirane crne cipele. Međutim, ponekad odabere i ležerniju varijantu pa obuje udobne crvene Nikeove tenisice, čija cijena iznosi oko 100 eura. U takvu se izdanju pojavio nedavno na proslavi ustanka u Donjem Srbu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bigblue 31.08.2008.

    Milinovic je pravi seljo beljo, pod hitno stilistu!!!

  • moria_1 29.08.2008.

    koliko zaraduju i nije cudo da nose skupe stvari... svakako da su oni svi lopovi, al ne moze se ocekivati od osobe koja je na visokoj funkciji kao sto su mesic, sanader, z.milanovic i ekipa da nose cipele iz borova ili planike...

  • zlundralo 29.08.2008.

    šta me boli ona stvar šta on nosi pa nakrao se pa može...

Komentiraj...
Vidi sve komentare