To je to što me zanima!

Kamenički prespavao u policiji: Šepajući stigao na ispitivanje...

Kamenički je u odvjetništvo stigao u pratnji dvojice policajca. Na sebi je imao istu majicu kao i u utorak i navučenu kapuljaču preko glave,  s lisicama na rukama te je vidno šepao
Vidi originalni članak

Marin Kamenički je u srijedu oko 15.20 sati stigao na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo na Selskoj cesti u Zagrebu. Stigao je u pratnji dvojice policajca. Na sebi je imao istu majicu kao i u utorak i navučenu kapuljaču preko glave,  s lisicama na rukama te je vidno šepao. 

Ispitivanje je završilo oko 16.30 sati. Kamenički je iz zgrade odvjetništva izašao pognute glave i šepao je. 

BRANILA GA OD NOVINARA Divljaka štiti njegova mama: ‘Pustite ga na miru, nije kriv...’

Podsjetimo, Marin Kamenički skrivio je jednu od najstrašnijih prometnih nesreća na zagrebačkim ulicama u zadnjih nekoliko godina.

U skupome Mercedesu u četvrtak navečer vozio Ilicom. Kod kućnog broja 424 prešao je u suprotni trak i zabio se u Opel Astru te potom u Renault Clio pa u Mercedes u kojem je bila žena s troje djece, koju su, nasreću, prošli bez ozljeda. Na mjestu događaja poginule su Laura Stelio (22), od koje će se roditelji i prijatelji posljednji put oprostiti u četvrtak, te suvozačica iz Opel Astre.

I Kamenički se ozlijedio u nesreći pa je završio na kirurškom odjelu Klinike za kirurgiju. Iz bolnice ga je u utorak odvela policija u civilu. Ispred zgrade čekala su dva policijska vozila.  Iako se mislilo da će ga već u utorak ispitati odvjetništvo, on je noć ipak proveo na policiji.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • Čarli1976 30.08.2018.

    Pa kako su samo smjeli tom uglednom mladom hdz savjetniku staviti lisice na ruke? Bojim se za te da će izgubiti službu i posao.

  • LANA555 30.08.2018.

    Glumio je da šepa .Ništa njemu nije .

  • iskra21 29.08.2018.

    Sad će godinama glumiti bolest..... #rvackopravosuđe

Komentiraj...
Vidi sve komentare