To je to što me zanima!

Kamenom su razbili izlog urarnice u središtu Rijeke

Kamen je težak oko 20 kilograma, kaže Slavica Šota, majka vlasnika urarnice u Starčevićevoj ulici u Rijeci. Policija je utvrdila da počinitelj nije krao
Vidi originalni članak

Već četvrti put nam provaljuju u naše trgovine, rekla nam je u srijedu razočarana Slavica Šota, majka vlasnika urarnice u Starčevićevoj ulici u Rijeci. Netko je ogromni kamen bacio kroz izlog u noći na srijedu. Slavica se žali na policiju koja nije obavila očevid do kasnih jutarnjih sati.
- Bio je policajac koji je osiguravao urarnicu. Rekao nam je da pogledamo nedostaje li što, no mi nismo htjeli praviti inventuru jer su ostali krvavi tragovi na kvaki - rekla je Slavica. U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj kažu da su postupili po pravili u ovakvim slučajevima.
- Nepoznati je počinitelj razbio izlog urarnice. Dojavili su nam u 4,15 a policajac je osiguravao mjesto do 8,40, do dolaska vlasnika. Utvrđeno je da počinitelj nije ništa ukrao. Vlasnik može privatnom tužbom kazneno goniti počinitelja ako ga se otkrije - rekli su nam u PU primorsko-goranskoj. Na pitanje zašto nisu izuzeli tragove krvi na kvaki, rekli su da im u zapisniku samo piše da je nepoznati počinitelj razbio izlog i da nema krađe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • drug Tito_1 30.12.2009.

    a kamerice, to sad nije skupo pa ga ulovit i prije policije dobro istamburat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare