To je to što me zanima!

Kamenovali su je do smrti jer se natjecala na izboru ljepote

Katyju (19) ubila su trojica mladića. Jedan od njih, maloljetni Bihail (16), policiji je rekao kako se Katyja ogriješila o šerijatski zakon te da ne žali zbog njene smrti
Vidi originalni članak

Katyju Koren (19) pronašli su mrtvu u blizini njezina sela u Ukrajini. Izmrcvareno tijelo lijepe tinejdžerice zakopali su u šumi. Djevojku su kamenovali do smrti jer se natjecala u izboru ljepote. Ubojicama se navodno nije svidjelo ni to što je voljela nositi 'modernu odjeću'. Katyju su 'osudili' po šerijatskom zakonu. Policija je otvorila istragu te provjeravaju dojavu da su je ubila trojica mladića opravdavajući njezinu smrt Islamom. Jednog maloljetnika su već priveli, Bihaila Gazieva (16). Policajcima je rekao da je Katya prekršila šerijatski zakon te da se ne kaje zbog njezine smrti, piše Daily Mail. Muslimani su podijeljeni po pitanju kamenovanja. Neke grupe interpretiraju to kao islamski zakon dok se drugi s tom tvrdnjom ne slažu.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Jaca_Amsterdam 01.06.2011.

    Ako treba kamenovati te krivce, predbilježite mene. Imam jaku desnu pesnicu, vježbao sam se po Jarunu. Mogu pogoditi drito u vugla sa 50m bez gledanja... p.s. vot d fak, kaj u Ukrajini ima tolko muslića???

  • black skorpion 01.06.2011.

    poštivam sve vjere ali ne i primitivizam....to smo "valjda" ostavili iza sebe prije nekoliko stoljeća....

  • marin.0202 01.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare